Οι πιο αποτυχημένες καταδύσεις στην ιστορία

Τα SEA Games, οι αγώνες της Νοτιοανατολικής Ασίας δεν θα μείνουν στην ιστορία για τις επιδόσεις τους, αλλά για τις πιο αποτυχημένες βουτιές όλων των εποχών στο άθλημα των καταδύσεων.

Οι Τζον Έλμερσον Φαμπρίγκα και Τζον Ντέιβιντ Παχόγιο κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν αθροιστικά... μηδέν βαθμούς για τις προσπάθειές τους από τον βατήρα των τριών μέτρων.

Οι δύο Φιλιππινέζοι αθλητές τερμάτισαν στην τελευταία και προτελευταία θέση και ο λόγος ήταν σημαντικός.

 

Οι προσπάθειές τους δεν είχαν την κατάληξη που επιθυμούσαν, με συνέπεια να αποκτήσουν το παρατσούκλι "splash brothers" και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Τα πλάνα, μάλιστα, έγιναν viral στο διαδίκτυο και παρότι είχαν και επιτυχημένες προσπάθειες (όπως επεσήμαναν και στους λογαριασμούς τους στο facebook), δεν απέφυγαν τη χλεύη.

Ιδού ο λόγος

 

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα