Τρίτη θέση η Κτενά

Ξεκίνησε η παρουσία της Ελλήνων κολυμβητών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών τεχνικής κολύμβησης με την Αναστασία Τσίκλη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

Τρίτη θέση η Κτενά

Mε το δεξί μπήκε η Ελλάδα στο 25ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στο Λινιάνο της Ιταλίας το διάστημα 29 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα η Σοφία Κτενά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα άπνοια με χρόνο 16.54 που αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκορ.

Στο αγώνισμα την πρώτη θέση πήρε η Ρωσίδα Άννα Μπερ με 16.39 και δεύτερη ήταν η Γαλλίδα Καμίλ Χέιτζ με 16.49. Στο ίδιο αγώνισμα η Αναστασία Τσίκλη ήταν στην όγδοη θέση με χρόνο 17.52.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 ανδρών αποτελούμενη από τους Λουκά Καρετζόπουλο, Αντώνη Τσουρουνάκη, Θωμά Κόκκινο και Χρήστο Χριστοφορίδη με χρόνο τερμάτισαν στην 4η θέση με χρόνο 5:40.84

Στις άλλες δυο ελληνικές συμμετοχές την πρώτη αγωνιστική, η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου στα 400 μέτρα επιφάνεια με χρόνο 3:28.78 και ήταν 13η. Στο ίδιο αγώνισμα η Βασιλεία Αγαπητού με χρόνο 3:32.62 ήταν 15η.

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, δήλωσε:"Πριν ανεβώ στο βατήρα ήξερα πως τα μετάλλια θα κριθούν στα εκατοστά του δευτερολέπτου καθώς είχα να ανταγωνιστώ έμπειρες και γρήγορες αθλήτριες .

"Μπήκα" με ηρεμία και συγκρατημένο άγχος για να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο και ήρθε.

Ευχαριστώ όσους είναι πάντα δίπλα μου και με βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του, τους προπονητές μου Αλέξανδρο Ξιάρχο και Γιώργο Σαλταμανίκα, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που βοηθούν στην απόδοσή μου καθώς και όλους όσους είναι ψυχολογικό στήριγμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK