Στον Εισαγγελέα η Ομοσπονδία Μπάντμιντον

Από τη στιγμή που η διοίκηση της Ομοσπονδίας Μπάντμιντον δεν συνεργάστηκε με τη Γενική Γραμματεία, η υπόθεση κατέληξε στην Εισαγγελία.

Στον Εισαγγελέα η Ομοσπονδία Μπάντμιντον

Στα χέρια του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών βρίσκεται -με απόφαση του Σταύρου Κοντονή- το πόρισμα του έκτακτου ελέγχου που διενεργήθηκε στα οικονομικά της Ομοσπονδίας Μπάντμιντον.

Η εξέλιξη αυτή ήταν μονόδρομος, αφού η διοίκηση της ΕΟΦΣΑ δεν έδειξε διάθεση να συνεργαστεί στο ελάχιστο με τους ελεγκτές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμποδίζοντας το έργο της. Όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε το Υπουργείο Αθλητισμού, " υπήρξαν παραλείψεις παραγόντων και συνεργατών της Ομοσπονδίας να παρέχουν ή να επιδείξουν στοιχεία και έγγραφα, γενικότερα δε να διευκολύνουν την πρόσβαση σε αυτά και να συνδράμουν στην απρόσκοπτη διεξαγωγή του ελέγχου".

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν φτάσει ήδη στα άκρα από τη στιγμή που τα στελέχη της ομοσπονδίας δεν είχαν συμμορφωθεί με τις επιταγές του Υπουργείου και είχαν αρνηθεί να προσκομίσουν τα έγγραφα που τους είχαν ζητηθεί και δικαιολογούσαν συγκεκριμένα ποσά. Γι' αυτό εξάλλου είχε διαταχθεί από τις 14 Οκτωβρίου η διενέργεια τακτικού διαχειριστικού και λογιστικού ελέγχου.

Πλέον η ηγεσία της Ομοσπονδίας θα κληθεί ν' απολογηθεί στον Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στα άκρα με την Ομοσπονδία Μπάντμιντον η Πολιτεία

News 24/7

24MEDIA NETWORK