Διέγραψε τον Χατζηκυριάκο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφάσισε τη διαγραφή του αθλητή της ομάδας μπέιζμπολ Δημήτρη Χατζηκυριάκου, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Διέγραψε τον Χατζηκυριάκο ο Παναθηναϊκός

Όπως αναμενόταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήταν άμεση σε ό,τι αφορά την υπόθεση που αφορά τον Δημήτρη Χατζηκυριάκο.

Οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν την επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται ο αθλητής του συλλόγου και στη συνέχεια κάλεσαν σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ.

Από εκεί πάρθηκε η απόφαση της διαγραφής του Χατζηκυριάκου από τα μητρώα του συλλόγου μέχρι να αποφανθεί οριστικά η δικαιοσύνη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε η αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες αναφέρει μεταξύ άλλων: "Πιο αναλυτικά, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με τις ανωτέρω Υπηρεσίες, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για εγκληματική οργάνωση, που εισήγαγε από χώρες παραγωγής κοκαΐνης, σε ευρωπαϊκές χώρες, της Ελλάδος συμπεριλαμβανομένης, μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, κατάφερε μετά από εμπεριστατωμένες και συστηματικές έρευνες να ταυτοποιήσει τα μέλη της οργάνωσης και να διακριβώσει τον τρόπο και τη μεθοδολογία δράσης τους.

Όπως πρόεκυψε, από τις αρχές του τρέχοντος έτους, ο 48χρονος υπήκοος Γουιάνα, δραστηριοποιούμενος κυρίως στην Ολλανδία με ορμητήριο την Γουιάνα και ο 38χρονος ημεδαπός στην Ελλάδα, αναζητούσαν τη διάνοιξη διόδων εισαγωγής κοκαΐνης στην Ελλάδα και την εγκαθίδρυση δικτύου, με δυνατότητα συναλλαγών με την Γουιάνα, για τη συνεχή αποστολή ποσοτήτων κοκαΐνης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους, τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό στις αρχές του καλοκαιριού, κατόπιν συνεννοήσεων μεταξύ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης στην Γουιάνα και την Ελλάδα, απεστάλη με πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, container έμφορτο με νόμιμο φορτίο ΣΚΡΑΠ, το οποίο αφίχθη στο λιμένα Πειραιά και αποτελούσε δοκιμαστική αποστολή, εκ μέρους του εγκληματικού δικτύου, εν όψει της επικείμενης εισαγωγής κοκαΐνης στην Ελλάδα.

Την 29-8-2015, αφίχθησαν στο λιμένα του Πειραιά, δύο (2) ακόμα εμπορευματοκιβώτια με φορτίο επίσης ΣΚΡΑΠ, εκ των οποίων το ένα περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, επιμελώς κρυμμένη σε διαφορικά - άξονες οχημάτων, που είχαν ειδικώς μετασκευαστεί στο εσωτερικό τους, για το σκοπό αυτό.

Χθες (4-9-2015), καθορίσθηκε από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης η εξαγωγή των ποσοτήτων της κοκαΐνης, από τις προαναφερόμενες ειδικές κρύπτες, σε αποθηκευτικό χώρο στον Ασπρόπυργο, όπου είχαν μεταφερθεί όλες οι αφιχθείσες ποσότητες του ΣΚΡΑΠ.

Για το σκοπό αυτό μετέβησαν στις παραπάνω αποθήκες ο 38χρονος ημεδαπός και ο 38χρονος υπήκοος Ολλανδίας, οι οποίοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά το χρόνο εξαγωγής και παραλαβής της κοκαΐνης.

Σε ενεργηθείσα έρευνα, εντός τεσσάρων (4) διαφορικών αξόνων οχημάτων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (27) κιλά και (170) γραμμάρια κοκαΐνης, κατανεμημένα σε (13) ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, απολύτως προσαρμοζόμενες σε κάθε διαφορικό άξονα".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο αποφάσισε τη διαγραφή του αθλητή μπέιζμπολ, Δημήτρη Χατζηκυριάκου από τα μητρώα του Συλλόγου μέχρι να αποφανθεί οριστικά η δικαιοσύνη για την υπόθεση στην οποία φέρεται εμπλεκόμενος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK