Παίκτης του μπέιζμπολ ξυλοφορτώνει άγρια την σύντροφό του

Ένα σοκαριστικό βίντεο βγήκε στη... φόρα και απεικονίζει γνωστό αθλητή του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ να επιτίθεται βάναυσα την σύντροφό του, την οποία ξυλοφόρτωσε στις σκάλες! Οι εικόνες προκαλούν σοκ (VIDEO)!

Παίκτης του μπέιζμπολ ξυλοφορτώνει άγρια την σύντροφό του

Ένα σοκαριστκό περιστατικό που συνέβη το 2016 και κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του "Whataburger Field" και δόθηκε εχθές (14/3) στην δημοσιότητα, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στις ΗΠΑ, προκαλώντας την κατακραυγή του κόσμου.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο γνωστός μπειζμπολίστας Ντάρνι Βάσκεζ να λογομαχεί με την σύντροφό του και να την... ξυλοφορτώνει άγρια, την ώρα που ετοιμάζονται να κατέβουν τα σκαλοπάτια.

Αφού πρώτα επιτίθεται στην άτυχη κοπέλα με γροθιές, χάνεται για λίγο από το πλάνο κατευθυνόμενος προς την πόρτα και επιστρέφει χτυπώντας την με δύναμη στον τοίχο την ώρα που εκείνη παραμένει αβοήθητη.

Οι ντροπιαστικές αυτές πράξεις του Βενεζουελανού αθλητή, δεν έμειναν ατιμώρητες και μόλις η ομάδα του, Corpus Christi Hooks, ενημερώθηκε έσπευσε να διακόψει το συμβολαιο που είχε μαζί του και να τον αποβάλει απο τον... Οργανισμό της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK