Ανοικτός ο τίτλος για τις Τετράδες Ανδρών μετά τα Κρέστενα

Ητέταρτη αγωνιστική του δεύτερου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket, που πραγματοποιήθηκε στις17/18/19 Αυγούστουστο Κάτω Σαμικό Κρεστένων, συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο ρεκόρ, ανατροπές και θέαμα.

Ανοικτός ο τίτλος για τις Τετράδες Ανδρών μετά τα Κρέστενα

Για πρώτη φορά οι αγώνες διήρκησαν τρεις μέρες και αυτό οφείλεται στο ρεκόρ συμμετοχών: 94 αθλητές, κυρίως νέοι σε ηλικία, έλαβαν μέρος σε 64 καταπληκτικά παιχνίδια και στις τέσσερις κατηγορίες.

Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό ενώ υπήρξαν και ανατροπές στις βαθμολογικές κατατάξεις των αγώνων, με τις ομάδες από τα Κρέστενα να κατακτούν την πρώτη θέση στις δύο από τις τέσσερις κατηγορίες.

Στην κατηγορία των "Μικτών Δυάδων", η ομάδα από τον Α.Ο.Ξ. Αίγινας (ΜΥΡΙΛΑ Ε., ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Τ., ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ.) αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και πλέον η τελευταία αγωνιστική είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δε συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στο τουρνουά κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 309,3 πόντους. Την πρώτη θέση πήρε η ομάδα από το Πόρτο-Ράφτη (ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ Μ., ΠΑΠΑΖΗ Μ.) με 312,31 πόντους. Υπενθυμίζεται ότι και στα προηγούμενα τρία τουρνουά είχε επικρατήσει η ομάδα της Αίγινας.

Ανατροπές σημειώθηκαν και στην κατηγορία "Δυάδες Ανδρών", με την ομάδα των Κρεστένων: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ Κ. να κατακτούν την πρώτη θέση με 265,7 πόντους. Η πρωτοπόρος ομάδα από το Πόρτο Ράφτη: ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ Μ., ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ Μ., βγήκε τρίτη με 247,66 πόντους και πλέον η διαφορά τους στη συνολική βαθμολογία μειώθηκε στους πέντε πόντους με τον αγώνα στη Γαλάζια Ακτή να κρίνει τον τελικό πρωταθλητή.

Στην κατηγορία των "Μικτών Τετράδων" την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα από το ΝΑ.Ο.ΓΑ.: ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Σ., ΚΑΤΡΗ Κ., ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ Φ., ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Ε., 307,86 βαθμούς.

Το θρίλερ συνεχίζεται όμως στην κατηγορία των "Τετράδων Ανδρών¨", όπου η μάχη για τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή μαίνεται μεταξύ του Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ και των ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ. Την αρχή την έκανε η ομάδα από την Αίγινα, η οποία με ένα εντυπωσιακό παιχνίδι συγκέντρωσε 754,89 βαθμούς και προέβαλε ως φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του τουρνουά και σημαντικού βαθμολογικού προβαδίσματος στη κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι περσινοί πρωταθλητές όμως αντέδρασαν με ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι και με την υποστήριξη του ενθουσιώδους κοινού των Κρεστένων, συγκέντρωσαν 793,6 βαθμούς κατακτώντας την πρώτη θέση. Πλέον η συνολική διαφορά μειώθηκε στον ένα βαθμό και όλα θα κριθούν στο τελευταίο τουρνουά στη Γαλάζια Ακτή, όπου κάθε καρφί, κάθε απόκρουση, κάθε χαμένη μπαλιά μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικά στην ανάδειξη του Πρωταθλητή.

Η συνολικά βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά από 4 αγωνιστικές:

ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1) ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ Μ., ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ Μ.) 38 βαθμοί

2) ΚΡΕΣΤΕΝΑ (ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ Κ.) 33 βαθμοί

3) ΝΑ.Ο.Γ.Α. (ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ.Σ.ΜΠΟΚΙΑΣ Σ.ΠΑΛΗΟΚΩΣΤΑΣ Α.) 29 βαθμοί

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ

1) Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑ (ΜΥΡΙΛΑ Ε., ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Τ., ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ.) 48 βαθμοί

2) ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ (ΓΚΑΝΑ Ε., ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ Μ.) 30 βαθμοί

3) ΝΑ.Ο.Γ.Α. (ΚΑΤΡΗ Κ., ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Σ.) 23 βαθμοί

ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1) Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑ (ΡΑΠΤΗΣ Γ., ΣΕΓΡΕΔΟΣ Π., ΜΑΡΑΓΚΟΣ Μ., ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗΣ Π ) 40 βαθμοί

2) ΚΡΕΣΤΕΝΑ (ΨΕΥΔΟΣ Ν., ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Λ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ Κ.) 39 βαθμοί

3) ΝΑ.Ο.Γ.Α. (ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Σ., ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ Α., ΣΤΕΒΗΣ Γ., ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ Φ. ΜΠΟΚΙΑΣ Σ.) 33 βαθμοί

Στο εξωαγωνιστικό σκέλος, όλα κύλησαν τέλεια με τον Σύλλογο των Κρεστένων να παίρνει άριστα στην οργάνωση και τη φιλοξενία τόσο των αθλητών όσο και των φιλάθλων.

Παράλληλα αξιοσημείωτη ήταν και η αρωγή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και του δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου καθώς και της Περιφερειακής Ενότητας Νομού Ηλείας (παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Καφίρας).

Το τελευταίο αγωνιστικό ραντεβού του πρωταθλήματος δίνεται για τις 22 & 23 Σεπτεμβρίου στη Γαλάζια Ακτή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK