Η στέψη των πρωταθλητών

Η αυλαία του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2012 έπεσεστην 5η αγωνιστική στις 22& 23 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΝαυταθλητικούΟμίλου Γαλάζιας Ακτής ΝΑ.Ο.Γ.Α.

Η στέψη των πρωταθλητών

Οι πολυάριθμες συμμετοχές, 87 αθλητές & αθλήτριες από 10 διαφορετικούς συλλόγους σε 57 παιχνίδια τεσσάρων κατηγοριών (δυάδες ανδρών, μικτές δυάδες, τετράδες ανδρών και μικτές τετράδες), η παρουσία δύο νέων συλλόγων ΤΡΙΠΟΛΗΣ & ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και η ένταξη τους στο Beach-Racket, επιβεβαίωσαν το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον και την αγάπη των νέων για το άθλημα.

Στην κατηγορία των μικτών δυάδων πρωταθλήτρια είχε ήδη αναδειχθεί από την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα από τον Α.Ο.Ξ. Αίγινας. Με τέσσερις πρώτες θέσεις και μια δεύτερη σε πέντε αγωνιστικές οι Μηνάς Μαραγκός, Έφη Μύριλα και Τζίνα Σπυροπούλου άγγιξαν το τέλειο, συγκεντρώνοντας 60 βαθμούς και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου. Στη δεύτερη θέση με 30 βαθμούς οι περυσινοί πρωταθλητές, Σπύρος Μουρελάτος και Κωνσταντίνα Κάτρη.

Στην κατηγορία των ανδρικών δυάδων, έπρεπε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική, με μάχες καρφί με καρφί, για να δούμε ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Η ομάδα των Κρεστένων με τους Γιώργο Μιχαλόπουλο και Κώστα Πλατανίτη, μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι κατέκτησαν την πρώτη θέση της κατηγορίας τους. Με δυο πρώτες θέσεις, δυο δεύτερες και μία πέμπτη σε πέντε αγωνιστικές έφτασαν τους 45 βαθμούς και στέφθηκαν πρωταθλητές. Στην δεύτερη θέση οι Μάνος Αλιβιζάτος και Μάριος Μάσβουλας του Πόρτο Ράφτη με 43 βαθμούς.

Στην κατηγορία των ανδρικών τετράδων ο τίτλος κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική. Η ένταση ήταν υψηλή, καθώς ακόμα και ένα καρφί ή μια πτώση μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Η προσοχή όλων στράφηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια των συλλόγων Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ & ΚΡΕΣΤΕΝΑ, που ήταν εξ αρχής και οι δύο βασικές διεκδικήτριες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Η λήξη των παιχνιδιών της κατηγορίας τετράδες ανδρών βρήκε πρώτη την ομάδα του Α.Ο.Ξ. Αίγινας (52 βαθμούς), με τους Γιώργο Ράπτη, Μηνά Μαραγκό, Παναγιώτη Σεγρέδο και Περικλή Σεμερτζέλη να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα για το 2012, έχοντας κατακτήσει συνολικά τρεις πρώτες θέσεις, μία δεύτερη και μία τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές. Με 46 βαθμούς οι περυσινοί πρωταθλητές από τα Κρέστενα, Νίκος Ψευδός, Λύσανδρος Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Μιχαλόπουλος και Κώστας Πλατανίτης, κατέλαβαν την δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Πλήθος θεατών, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, παρακολούθησε τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και δίνοντας παλμό, σε μία ακόμη ομολογουμένως άριστη διοργάνωση από πάσης πλευράς.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σαρωνικού κος Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος εντυπωσιασμένος από το όμορφο θέαμα, υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Σαρωνικού θα είναι πάντα στο πλευρό του ΝΑ.Ο.Γ.Α. και του Beach-Racket.

Ραντεβού στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Racket 2013.

News 24/7

24MEDIA NETWORK