Μεταγραφές και πρωτοεμφανιζόμενοι στο Πρωτάθλημα 2012

Από το φετινό πρωτάθλημα, όλοι οι αθλητές-τριες πρέπει να βγάλουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας (Δ.Α.Ι.), για να πάρουν μέρος στους αγώνες. Ήδη ο Π.Σ.Α.Ξ., σε πρώτη φάση, έχει συγκεντρώσει 71 αιτήσεις των αθλητών-τριών όλων των συλλόγων για την έκδοση Δ.Α.Ι.

Μεταγραφές και πρωτοεμφανιζόμενοι στο Πρωτάθλημα 2012

Στις νέες και πολλά υποσχόμενες συμμετοχές αξίζει να σημειώσουμε την ανδρική δυάδα του Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο-Ράφτη των Σταύρο Πλακιώτη και Θεόδωρο Μισιχρόνη που η παρθενική τους εμφάνιση τους βρήκε μέσα στην πρώτη εξάδα της κατηγορίας τους. Οι Μάνος Τζανακάκης και Βαγγέλης Σπύρου συμπλήρωσαν το νέο ρόστερ των ρακετιστών του Α.Ο.ΡΑ. Από τις μικτές δυάδες, δύο νέες παρουσίες αθλητριών του Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας, της Σοφίας Δέδε και της Δήμητρας Κανελάκη, άφησαν άριστες εντυπώσεις σε όλους.

Στον τομέα των μεταγραφών, η περσινή τετράδα των Γ. Ράπτη, Π. Σεγρέδο, Μ. Μαραγκό, Π. Σεμερτζέλη και Ν. Στασινό της Α’ Βούλας από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Α.Ο.Ξ. Αίγινας. Επίσης, τη δεύτερη ομάδα της Αίγινας των Α. Μοροχλιάδη, Α. Μπότση, Χ. Νομικό και Θ. Νομικό, στο φετινό πρωτάθλημα θα κοουτσάρει ο Δημήτρης Αντωνόπουλος (Pasarelas). Τέλος, οι Σ. Μπόκιας, Φ. Κατσουλής και Γ. Στέβης “μετακόμισαν” από τη Βούλα στον ΝΑ.Ο.Γαλάζιας Ακτής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK