Στην Κυπαρισσία η 2η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Η 2η αγωνιστική του 3ου πανελληνίου πρωταθλήματος beach-racket2013 που φιλοξενήθηκε με υποδειγματικό τρόπο στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ομίλου αντισφαίρισηςξυλορακέτας Κυπαρισσίαςμε την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας συγκέντρωσε όπως κάθε χρόνοτους αθλητές & τις αθλήτριες της ξυλορακέτας απ' όλη την Ελλάδα.

Στην Κυπαρισσία η 2η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου υπό την προεδρία του κ. Βρεττού εργάστηκε σκληρά για μην υπάρξει η παραμικρή έλλειψη σε όλους τους τομείς των αγώνων.

Στο αγωνιστικό σκέλος και στην κατηγορία δυάδες μικτές η ομάδα του Πόρτο-Ράφτη με τους Αντωνόπουλο & Αποστολοπούλου κατέκτησαν την πρώτη θέση με 492,15 πόντους. Στη δεύτερη θέση η ομάδα της Βούλας με τους Μαραγκό, Μυρίλα, & Σπυροπούλου με 445,48 πόντους και στην τρίτη θέση μια ομάδα ακόμα του Πόρτο Ράφτη με τους Πλακιώτη & Κλίτσιου με 396,88 πόντους.

Στις μικτές τετράδες και μετά από έντονο συναγωνισμό νικήτρια ήταν η ομάδα της Βούλας με τους Βούλγαρη, Μαραγκό, Μυρίλα & Αρεστή με 823,25 πόντους. Το Πόρτο-Ράφτη με τους Αντωνόπουλο, Αλιβιζάτο, Αποστολοπούλου & Παπαζή στη δεύτερη θέση με 801,66 πόντους. Και στην τρίτη θέση η ομάδα της Καλαμάτας με τους Πατσιλίβα, Κουλούλια, Λοϊζου & Ασιλιάν με 502,83 πόντους.

Στις δυάδες ανδρών οι πρωταθλητές του 2012 από τα Κρέστενα Μιχαλόπουλος & Πλατανίτης έκαναν την ανατροπή και έδειξαν με την πρώτη θέση, 322,49 πόντοι, που κατέκτησαν ότι όλα είναι ανοικτά στην υπόθεση του φετινού τίτλου στην δύσκολη κατηγορία των ανδρικών δυάδων. Δεύτερη θέση για την ομάδα της Γαλάζιας Ακτής με τους Μουρελάτο, Ρουμπάνη & Τσάμη με 284,86 πόντους. Και με 278,63 πόντους οι Μάσβουλας & Τρεπεκλής από το Πόρτο Ράφτη σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση μετά από μία καλή εμφάνιση.

Στις τετράδες ανδρών η Βούλα με 800,74 πόντους με τους Μανωλά, Μαραγκό, Βούλγαρη & Αποστολάκη δείχνει για την ώρα να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές ακόμα και όλα είναι ανοιχτά. Τα Κρέστενα με 768,00 πόντους με τους Ψευδό, Ζαχαρόπουλο, Μιχαλόπουλο, Πλατανίτη στη δεύτερη θέση της κατάταξης αλλά και της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και τέλος η ομάδα της Αίγινας ακολουθεί σταθερά τρίτη στην κατάταξη με 716,02 πόντους και τρίτη επίσης στο πρωτάθλημα με τους Ράπτη, Μπότση, Σεμερτζέλη & Σεγρέδο.

Η εξέδρα για τους θεατές που υπήρχε σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου που κυριολεκτικά είχε κατακλύσει την παραλία του Αη Λαγούδη για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Νίκος Κόλλιας που συνεχάρη τους διοργανωτές και απένειμε και μετάλλια στους νικητές. Επίσης παρευρέθη ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου κ.Γιώργος Μπακούρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK