Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του πανελληνίου πρωταθλήματος

Η 4η αγωνιστική του 4ου πανελληνίου πρωταθλήματος Beach-Racket 2014 που πραγματοποιήθηκε στις 23 & 24 Αυγούστου στον Πλαταμώνα διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην τοποθεσία που βρίσκεται το Beach-Bar Kalamaki. O νεοσύστατος Αθλητικός σύλλογος ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ.Λ.) που είχε και την ευθύνη της φιλοξενίας των αγώνων ξεπέρασε κάθε προσδοκία ανταποκρινόμενος πλήρως στις απαιτήσεις της πρώτης του διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του πανελληνίου πρωταθλήματος

Στον αγωνιστικό τομέα και στην κατηγορία των μικτών δυάδων οι Κ. Αντωνόπουλος και Φ. Αποστολοπούλου του Πόρτο-Ράφτη μετά από ένα σύντομο διάλειμμα επιστρέφουν στην 1η θέση της κατηγορίας τους με 385,81 πόντους και ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν στην 5η αγωνιστική τον 2ο τίτλο τους. Σ. Πλακιώτης και Μ. Παπαζή δεύτεροι επίσης από το Πόρτο-Ράφτη δεύτεροι, ανεβάζουν την απόδοσή τους σε 343,59 πόντους που είναι και η καλύτερη φετινή τους επίδοση. Στην Τρίτη θέση η ομάδα του Κιάτο, Φ. Νικολακόπουλος και Χ. Ευαγγελοπούλου με 325, 59 πόντους δείχνουν ότι μπορούν να βρίσκονται στις τρείς πρώτες μικτές δυάδες του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία των ανδρικών δυάδων οι Κ. Αντωνόπουλος και Σ. Πλακιώτης πρώτοι με 373,17 πόντους ανεβάζουν κατά 1.52 πόντους την καλύτερη φετινή επίδοση της κατηγορίας τους. Στην δεύτερη θέση από την Γαλάζια Ακτή Σ. Μουρελάτος και Α. Νερούτσος με 308,36 πόντους .Και την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Πόρτο-Ράφτη Χ. Κουβαράς και Κ. Καραμούζης με 253,70 πόντους. Ο τίτλος της κατηγορίας των ανδρικών θα κριθεί στις 13 Σεπτεμβρίου στην 5η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος ανεβάζοντας στο κατακόρυφο το ενδιαφέρον. Η Γαλάζια Ακτή με 780 βαθμούς πού έχει μέχρι στιγμής εάν καταφέρει να τερματίσει μέχρι και τρίτη έχει εξασφαλίσει τον τίτλο. Το Πόρτο-Ράφτη με 750 βαθμούς για την ώρα για να ελπίζει θέλει ακόμα μία νίκη στην τελευταία αγωνιστική σε συνδυασμό με ένα στραβοπάτημα της Γαλάζιας Ακτής.

Στις μικτές τετράδες το Πόρτο-Ράφτη με τους Κ. Αντωνόπουλο, Φ. Ζαγκλακούτη, Χ. Κουβαρά και Φ. Αποστολοπούλου αδιαφιλονίκητα πρώτοι με 718,96 πόντους περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να στεφτούν και τυπικά πρωταθλήτες. Στην δεύτερη θέση η ανερχόμενη ομάδα από το Κιάτο Φ. Νικολακόπουλος, Χ. Ευαγγελοπούλου, Μ. Μαλτέζης και Δ. Ευθυμιάδου με 573,29 πόντους που είναι και η καλύτερη φετινή τους επίδοση. Τρίτη η ομάδα της γαλάζιας ακτής Σ. Μουρελάτος, Κ. Κάτρη , Α. Κομινάκης και Α. Τσολαρίδου με 515,54 πόντους συμπληρώνουν την τριάδα στο βάθρο.

Στις τετράδες ανδρών η ομάδα της Γαλάζιας Ακτής με τους Μ. Μαραγκό, Σ. Μανωλά, Β. Αποστολάκη και Φ. Βούλγαρη πρώτη με 885,89 πόντους στις 14 Σεπτεμβρίου θα σηκώσει πανάξια το κύπελλο του δευτέρου πρωταθλήματος της. Δεύτεροι οι Σ. Πλακιώτης, Χ. Κουβαράς, Κ. Καραμούζης και Κ. Στεφανής του Πόρτο-Ράφτη με 823,68 πόντους που είναι και η καλύτερη φετινή τους επίδοση. Στην τρίτη θέση η ομάδα της Γαλάζιας Ακτής με τους Σ. Μουρελάτο, Α. Νερούτσο, Π. Σεγρέδο και Α. Κομινάκη 775,61 πόντους.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στου αθλητές του Α.Ο.Ξ. Λάρισας που δεν δίστασαν να δηλώσουν συμμετοχή στην 4η αγωνιστική με μόλις ένα δοκιμαστικό στο ενεργητικό τους και με την βεβαιότητα πως θα κατακτούσαν χαμηλές θέσεις στην γενική κατάταξη έδωσαν ένα λαμπρό παράδειγμα σε όλους μας ότι αυτό που μετράει πρώτα στον αθλητισμό είναι η συμμμετοχή.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Ξ. κ. Γιώργος Κοσμάς στην τελετή λήξης της 4ης Αγωνιστικής ευχαρίστησε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν το παρόν στους αγώνες καθώς και τους συλλόγους για την συμπαράστασή τους. Επίσης συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Σήφη Τουρμούσογλου και τα μέλη του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση. Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Τουρμούσογλου με την σειρά του ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τον Π.Σ.Α.Ξ. που εμπιστεύτηκε την 4η αγωνιστική στον νεοσύστατο σύλλογό του.

Η τεχνική υποστήριξη της MOBICS ήταν για μια φορά ακόμα υποδειγματική.

Οι χορηγοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2014 Ρακέτα το «αγορι», Μπαλάκια «ΤRETORN», Μεταφορές παντός είδους «VANAKIAS», Αναψυκτικά «λουξ», νερά «ΚΟΡΠΗ», διαφημιστικά «shirtaki», φωτογραφία-video «5 mindoc», Πρώτες βοήθειες «ΕΝΑΚ» Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία έδωσαν για μια φορά ακόμα το παρόν και τους ευχαριστούμε θερμώς.

Ραντεβού στην 5η και τελευταία αγωνιστική του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach- Racket στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου στο PASARELLAS CLUB.

News 24/7

24MEDIA NETWORK