Αρβανίτη: "Άρχισε η σεζόν"

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη γράφουν για το iroes.gr by stoiximan.gr από το μακρινό "Φούζου".

Αρβανίτη: "Άρχισε η σεζόν"

Το πρόγραμμα για διεθνές πρωτάθλημα beach volley της FIVB ξεκίνησε με το πρώτο τουρνουά που έγινε στην πρωτεύουσα της Fujian από τις 21 μέχρι χθές 26 Απριλίου.

Διαβάστε το blog της Βίκυς μετά το τέλος του τουρνούα:

"Ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική σεζόν με πρώτο τουρνουά το Παγκόσμιο Open της Κίνας.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας ήρθε η ώρα να μπούμε στη μάχη της πρόκρισης για μια θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο 2016.

Από φέτος σε κάθε τουρνουά έχουμε στόχο ένα καλό πλασάρισμα ώστε να μαζέψουμε αρκετούς πόντους που θα μας βάλουν στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου που παίρνουν απευθείας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το ξεκίνημα στην Κίνα ήταν αρκετά καλό, κατακτώντας την πολύτιμη για εμάς 9η θέση, θέτοντας έτσι μια πολύ καλή βάση για τη φετινή χρονιά. Είναι το πρώτο τουρνουά για φέτος οπότε πήραμε το "βάπτισμα του πυρός" και συνεχίζουμε με επόμενη διοργάνωση τη δεύτερη φάση του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα. Είναι μια ακόμα σημαντική διοργάνωση καθώς αποτελεί τη δεύτερη "οδο" για την Ολυμπιάδα και ελπίζουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο κοντά μας να στηρίξει την προσπάθειά μας. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και δύσκολη αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας".

Για την ιστορία, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Καναδέζες Broder/Valjas.

Πηγή: Iroes.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK