ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Εθισμένος στην κοκαΐνη ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Οι δαίμονες του Τάισον Φιούρι: κοκαΐνη, αλκοόλ και κατάθλιψη.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Εθισμένος στην κοκαΐνη ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Μήπως το 'χει τ' όνομα; Διότι σαν άλλος Μάικ Τάισον, ο... Τάισον Φιούρι μίλησε ανοικτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς και την προσπάθειά του να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 28χρονος Βρετανός, παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας, είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες των ρινγκ. Η νίκη του επί του Βλάντιμιρ Κλίτσκο πριν από 10 μήνες και το αήττητο των 25 αγώνων τον έχουν κατατάξει μεταξύ των κορυφαίων μποξέρ.

Πίσω όμως από το σκληρό πρόσωπό του έκρυβε καλά τα ένοχα μυστικά του. Τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσε μ' ένα πρόστυχο tweet την απόσυρσή του από τη δράση.

Απορίες πολλές κατέκλυσαν το διαδίκτυο, τη στιγμή που διέρρεε η φήμη πως έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Γιατί τώρα που είναι ακόμη στην κορυφή;

Στη συνέντευξή του στο " rollingstone", ο Φιούρι έδωσε απαντήσεις. " Παλεύω με τους δαίμονές μου, προσπαθώ να τους βγάλω από μέσα μου. Δεν έχει να κάνει με την πυγμαχία, αλλά με την προσωπική ζωή μου", ανέφερε αρχικά.

Και εξηγήθηκε: " Έχω κάνει πολλή κοκαΐνη. Πολλή. Γιατί να μην πάρω κοκαΐνη; Είναι η ζωή μου ή όχι; Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Βγαίνω έξω και πίνω. Από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή και την Κυριακή παίρνω κοκαΐνη. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, το μόνο που με βοηθάει να ξεφεύγω είναι το μεθύσι".

Η συνέντευξη λειτουργεί ως εξομολόγηση: " Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή την περίοδο. Λένε ότι έχω ένα είδος διπολικής διαταραχής, είμαι μανιοκαταθλητικός. Δεν ξέρω τι μου γίνεται. Ειλικρινά δεν ξέρω εάν θα ζω μετά το τέλος του έτους. Εάν δεν ήμουν Χριστιανός έπαιρνα ο ίδιος τη ζωή μου, θα το είχα κάνει στο λεπτό. Απλά ελπίζω ότι θα με σκοτώσει κάποιος, πριν το κάνω εγώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK