O Τάσος Μπερδέσης, νέο πρόσωπο του NOLIMITS

Ξεσήκωσε το κατάμεστο στάδιο Δημήτρης Τόφαλος, στο πέρασμά του, ο Τάσος Μπερδέσης ,η νέα ανακάλυψη της διοργανώτριας του NO LIMITS , Γεωργίας Μπιτάκου , ο πανελληνιονίκης πυγμάχος με τα ‘’κλεμμένα όνειρα’’…. όπως τον ονόμασε η promoter.

O Τάσος Μπερδέσης, νέο πρόσωπο του NOLIMITS

Τα έξι χρόνια μεγάλων τηλεοπτικών διοργανώσεων του NO LIMITS στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας , σε συνδυασμό με τη διαφημιστική καμπάνια που ήταν απόλυτα επικεντρωμένη στον μεγάλο πυγμάχο, προκάλεσαν το θρίαμβο της Πάτρας και σε μια δύσκολη περίοδο οικονομική για τη χώρα 6.000 κόσμου κατέκλυσαν το ιστορικό Στάδιο Δ.Τόφαλος.

Δεκαετίες είχε να δει το Αχαϊκό κοινό κατάμεστο το Στάδιο.

Όρθιοι και συγκινημένοι καταχειροκρότησαν τον Τάσο Μπερδέση κατά την είσοδό του στο RING.

Λίγο νωρίτερα η διοργανώτρια άφησε να εννοηθεί ότι ο Μπερδέσης δε μπορεί να βρεθεί στα αποδυτήρια, ενώ στους προτζέκτορες προβάλλονταν πλάνα από σκηνοθετημένη ‘’απαγωγή’’ του πυγμάχου για να φωτιστεί στη συνέχεια ένα ειδικά κατασκευασμένο κλουβί πάνω στη σκηνή από το οποίο βγήκε ο Μπερδέσης τελικά.

Και αυτή η συμβολική, θεαματική παρουσίαση του ταλαντούχου πυγμάχου που συγκλόνισε το κοινό, σηματοδότησε την ‘’ενθρόνιση’’ του σε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο άρρηκτα συνδεδεμένο με το μελλοντικό προφίλ του NO LIMITS.

‘’Στο πρόσωπο του Μπερδέση’’, δηλώνει η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου, ‘’είδα τη σημερινή Ελλάδα , μια χώρα με κλεμμένα όνειρα που όμως αντιστέκεται με πείσμα, επιμονή, θέληση, δύναμη.

Ο Μπερδέσης μεγάλωσε ορφανός από πατέρα, σε εργατικές κατοικίες και από μικρός έδειξε το έμφυτο χάρισμά του στην πυγμαχία. Με στόφα πραγματικού πρωταθλητή δούλεψε σκληρά με στόχο πάντα μόνο την κορυφή. Έγινε Πανελληνιονίκης και θεωρείται ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος για την κατηγορία των 81kg.

Η μοίρα του έπαιξε σκληρά παιχνίδια και ψευδείς συκοφαντικές κατηγορίες, του στέρησαν την ελευθερία του ακριβώς στο απόγειο της αθλητικής του πορείας. Κατηγορήθηκε, καταζητήθηκε, φυλακίστηκε, αθωώθηκε πανηγυρικά αλλά έχασε το όνειρο για δύο Ολυμπιάδες του Πεκίνου και του Λονδίνου.

Ο Τάσος Μπερδέσης ακόμα και την περίοδο που καταζητούταν δεν σταμάτησε λεπτό να προπονείται, να πιστεύει στο στόχο του, να ελπίζει στη δικαίωσή του.

Ακόμα και μέσα από την φυλακή, μια και προφυλακίστηκε πριν τη δίκη του, συνέχιζε καθημερινά τις προπονήσεις του.

Δεν λύγισε λεπτό, δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί, να αντιδρά και να πράττει ως γνήσιος πρωταθλητής. Μου έδωσε το κίνητρο που έψαχνα για να συνεχίσω με περισσότερο σθένος και εγώ ως διοργανώτρια και παραγωγός , τη συναρπαστική αλλά τόσο δύσκολη , πολυδιάστατη και απαιτητική ενασχόληση μου με το χώρο των μαχητών.

Ο Τάσος ήρθε για να μείνει. Θα αγωνίζεται αποκλειστικά στα NO LIMITS και θα παλέψει στις επόμενες διοργανώσεις για την …ΤΙΜΗ μας.

Αφού πήρε την απαραίτητη ενέργεια από την θριαμβευτική επιστροφή του στην έδρα του, στην Πάτρα, θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη , στο NO LIMITS 18 ‘’HELLENIC HYPOSTASIS’’ και θα βρεθεί αντιμέτωπος με Γερμανό πρωταθλητή πυγμαχίας που θα κλείσω τις επόμενες ημέρες που θα ταξιδέψω στην Γερμανία.

Στην Καβάλα, στη Ρόδο, στα Γιάννενα και στη Λάρισα στις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν θα αντιμετωπίσει πρωταθλητές από Γαλλία, Ρωσία, Αγγλία, Ολλανδία και στην Αθήνα το Νοέμβριο θα αγωνιστεί για παγκόσμιο τίτλο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο στυλ της πυγμαχίας.

Για το NO LIMITS θα είναι η δεύτερη φορά που θα παιχτεί παγκόσμιος τίτλος αυτή τη φορά στην πυγμαχία (το 2006 ο Σταμάτης Μπιτάκος κατέκτησε τον διεθνή τίτλο KING OF THE RING για το στυλ του muay thai).

Μέσα από την ιστορία του Τάσου θα παραδειγματιστούν όλοι οι νέοι άνθρωποι, που αυτή ειδικά την εποχή νιώθουν εγκλωβισμένοι, απογοητευμένοι, χαμένοι σε αδιέξοδα.

Ο Τάσος με την ψυχή του, τη δύναμή του, τις αξίες , την επιμονή, το Ελληνικό φιλότιμο, τη γνησιότητα και την αυθεντικότητά του είχε πάντα δίπλα του πραγματική αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση δεν εγκατέλειψε ποτέ τους στόχους και τα όνειρά του ακόμα και όταν οι μοίρες του γύρισαν την πλάτη.

Η επιστροφή του σηματοδοτεί την ανάδειξη της υπέροχης τέχνης της πυγμαχίας και την πεποίθηση ότι τελικά στη ζωή όλα είναι εφικτά.

Στο πρόσωπό του είμαι βέβαιη ότι θα καθρεφτιστούν όλοι οι Έλληνες οι προσδοκίες και οι ελπίδες τους και μέσα από τους θριάμβους του , το Ελληνικό κοινό θα ξανανιώσει υπερήφανο για την Ελληνική μαχητική ψυχή , που εδώ και έξι χρόνια βροντοφωνάζουμε μέσα από τη διοργάνωση ότι… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!’’.

Ο προπονητής του Σωτήρης Μαράτος, η επιστημονική ομάδα της SPORTS ANALYSIS υπό την καθοδήγηση του Μάκη Παρασκευόπουλου, ο παλαίμαχος πυγμάχος Δημήτρης Περσάνης, τον προετοιμάζουν μεθοδικά καθημερινά για τις μεγάλες αναμετρήσεις που έπονται ,ενώ το Νοέμβριο θα ξεκινήσει η μεγάλη περιοδεία του NO LIMITS όπου χτυπάει Ελληνική καρδιά σε Αμερική, Καναδά, Γερμανία, Αυστραλία, με στόχο την ανάδειξη του Ελληνικού μαχητικού πνεύματος και παράλληλα την τουριστική προβολή της χώρας μας.

Φυσικά η καρδιά της Πάτρας θα δίνει τον παλμό στο μεγάλο πρωταθλητή για να επιστρέψει το Φεβρουάριο του 2013 στην πόλη μας θριαμβευτής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK