Ο Mayweather επιστρέφει στο ρινγκ για τον αγώνα που ΟΛΟΙ περίμεναν!

Είναι πλέον γεγονός! Ο Floyd Mayweather ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει για έναν και μόνο αγώνα στο ρινγκ. Και θα είναι ο μεγαλύτερος της σπουδαίας καριέρας του.

Ο Mayweather επιστρέφει στο ρινγκ για τον αγώνα που ΟΛΟΙ περίμεναν!

Ο αγώνας που περίμεναν να δουν όλοι οι φίλοι των μαχητικών σπορ στον κόσμο "παίρνει σάρκα και οστά".

Ο Floyd Mayweather αν και έχει αποσυρθεί από τη δράση, δέχθηκε να επιστρέψει στο ρινγκ μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του UFC, Conor McGregor!

"Eπιστρέφω για τον Conor McGregor. Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες για τα χρήματα. Υπέγραψε το συμβόλαιο για να με αντιμετωπίσεις τον Ιούνιο. Τόσο απλό. Ας γίνει το παιχνίδι τον Ιούνιο. Δεν θα κλάψουμε για τα χρήματα.

Έχω κουραστεί από τις τόσες συζητήσεις όσον αφορά τους μισθούς. Λες ότι θέλεις να αναμετρηθείς μαζί μου. Αν όντως θες, υπέγραψε και πάμε. Από σήμερα επιστρέφω και επίσημα στη δράση. Δεν θέλω να χάσουμε άλλο χρόνο. Ας γίνει αυτό το ματς τον Ιούνιο", δήλωσε ο ίδιος ο Mayweather το Σάββατο (11/3).

Το πάθος του ξεχειλίζει, ενώ φαίνεται πως θεωρεί δεδομένο πως θα αυξήσει κατά μία νίκη το εντυπωσιακό ρεκόρ του στα ρινγκ, κάνοντάς το 50-0. Ο αγώνας μεταξύ Mayweather και McGregor άλλωστε είναι κάτι που έχει συζητηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Από τον Ιανουάριο είχαν ξεκινήσει επαφές μεταξύ των μάνατζερ των δύο πρωταθλητών με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά το χρηματικό ήταν πάντα πρόβλημα, αφού πρόκειται για τον αγώνα που περιμένει όλος ο πλανήτης. Ωστόσο ο Mr. Money προς έκπληξη όλων άλλαξε στάση και θέλει να γίνει εδώ και τώρα. Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι και η απάντηση του McGregor...

News 24/7

24MEDIA NETWORK