Όταν ο... Rocky βρέθηκε στην ίδια σκηνή με τον Άλι

Μ' αφορμή το θάνατο του θρύλου της Πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι θυμηθείτε το τρομερό VIDEO από τα Oscar του 1977, όταν ο σπουδαίος πυγμάχος είχε κάνει έκπληξη στον πρωταγωνιστή του Rocky, Σιλβέστερ Σταλόνε.

Όταν ο... Rocky βρέθηκε στην ίδια σκηνή με τον Άλι

Ο θάνατος του Μοχάμεντ Άλι βύθισε στη θλίψη τον παγκόσμιο αθλητισμό. Με αφορμή το τραγικό γεγονός, το " Yahoo Sports" θυμήθηκε το τρομερό VIDEO από τα Oscar του 1977, όταν ο σπουδαίος Άλι είχε κάνει έκπληξη στον πρωταγωνιστή του Rocky, Σιλβέστερ Σταλόνε.

"Μου έκλεψες το σενάριο. Εγώ είμαι ο Apollo Creed", αποκρίθηκε ο Μοχάμεντ Άλι στον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Οι δύο άνδρες διασκέδασαν το κοινό με τα αστεία τους, ενώ είχε και μία άτυπη μάχη στο... υποτιθέμενο ρινγκ. Λίγο πριν παρουσιάσει τους υποψηφίους για τον Β' Ανδρικό Ρόλο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, αναφέρθηκε στον Άλι, τονίζοντας:

"Θέλω να πω μόνο ένα πράγμα. Μπορεί να μην κερδίσω τίποτα απόψε στα Oscar, όμως νιώθω τεράστια τιμή που στέκομαι δίπλα σ' έναν 100% επιβεβαιωμένο θρύλο. Είναι κάτι που θα φυλάω σαν... θησαυρό για το υπόλοιπο της ζωής μου".

Δείτε το VIDEO:

Η είδηση του θανάτου του, όπως είναι λογικό, ήταν ένα ισχυρό σοκ για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μέσω facebook απέτισε φόρο τιμής.

"Ένας φανταστικός άνθρωπος που γνώριζα πολύ καλά... Ήταν ο αληθινός Apollo Creed!", ήταν το σχόλιο του Σταλόνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ALI: Ο μεγαλύτερος όλων
Θέμης Καίσαρης: Μοχάμεντ Άλι: Η καρδιά που θα χτυπάει αιώνια
The Rumble in the Jungle: H νύχτα που ο Μοχάμεντ Άλι έγινε και πάλι "Βασιλιάς του Κόσμου"
Τα 10 κορυφαία αποφθέγματα του Μοχάμεντ Άλι
"Γροθιά" στον Μοχάμεντ Άλι: η ημέρα που "έπεσε" ένας θρύλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK