Φόρεσε το μετάλλιο στην αντίπαλό της (VIDEO)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Σαρίτα Ντέβι αρνήθηκε να δεχθεί το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στους Πανασιατικούς Αγώνες της Ιντσεόν, απονέμοντάς το στην αντίπαλο που τη νίκησε! Δείτε το σπάνιο περιστατικό στο παρακάτω videο.

Φόρεσε το μετάλλιο στην αντίπαλό της (VIDEO)

Με δάκρυα στα μάτια εξαιτίας της αδικίας που ένιωθε, η Ινδή πυγμάχος αρνήθηκε να κρεμάσει στο λαιμό της το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 57-60 κιλών.

Ως εκ τούτου, σε μια πρωτότυπη κίνηση κατέβηκε από το βάθρο και έδωσε το μετάλλιο της στη Βορειοκορεάτισσα Γι Να Παρκ, δηλαδή την κάτοχο του αργυρού μεταλλίου!

Η Παρκ είχε επικρατήσει στον ημιτελικό της Ντέβι με 3-0, αλλά η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική, καθώς σύμφωνα με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους θεατές η Ινδή ήταν η νικήτρια, ενώ η Βορειοκορεάτισσα προσπαθούσε να μείνει όρθια.

"Ένιωθα πως δεν έπρεπε να δεχθώ αυτό το μετάλλιο γιατί μου άξιζε να βρίσκομαι στον τελικό. Δεν με ενοχλεί αν πάρουν μέτρα εναντίον μου. Δεν νιώθω πως έπρεπε να δεχθώ αυτό το μετάλλιο και αυτό έκανα", δήλωσε η Ντέβι, ο σύζυγος της οποίας κατηγόρησε τους διοργανωτές ότι έκλεψαν από τη γυναίκα του το μετάλλιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK