Τσακωμός μετά φαγητού (VIDEO)

Ένας επαγγελματίας πυγμάχος διέκοψε έναν άλλο εν ώρα φαγητού και έγινε το... έλα να δεις. Δείτε το σχετικό VIDEO και θα καταλάβετε.

Τσακωμός μετά φαγητού (VIDEO)

Ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο έτρωγε αμέριμνος το γεύμα του στο Μαϊάμι παρέα με ένα φίλο του. Η ηρεμία του διαταράχθηκε όταν εισέβαλε στο εστιατόριο ένας άλλος πυγμάχος, ο Σάνον Μπριγκς.

Ο τελευταίος θέλει να διεκδικήσει τις ζώνες του Ουκρανό και ζητάει επιτακτικά από τον περασμένο Απρίλιο να ορίσουν ένα ματς. Μέχρι και σε μια συνέντευξη Τύπου του Κλίτσκο εισέβαλε σαν άλλος "Κλάμπερ Λανγκ" στην ταινία "Rocky III".

"Τί γίνεται πρωταθλητή; Σου είπα πρωταθλητή, όπου θα πηγαίνεις θα έρχομαι και εγώ, πρωταθλητή. Ό,τι κι αν κάνεις, θα το κάνω και εγώ, πρωταθλητή. Προπονούμαι πρωταθλητή, προπονείσαι πρωταθλητή. Ας αγωνιστούμε, πρωταθλητή", του είπε ο Μπριγκς.

Στη συνέχεια για να τον προκαλέσει κι άλλο, ξεκίνησε να τρώει από το πιάτο του Κλίτσκο. Ατάραχος ο τελευταίος, δεν αντέδρασε παρά μόνο όταν έλουσε με νερό τον αντίπαλο του. Ο Μπριγκς νεύριασε, έσπασε το ποτήρι και πέταξε το φαγητό από το τραπέζι. Ένας τρίτος έσπρωξε τον Μπριγκς, ο 42χρονος πυγμάχος σκόνταψε πάνω στον Κλίτσκο και χτύπησε το χέρι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK