Πριν και μετά από έναν αγώνα μποξ (PHOTOS)

Αν το μποξ είναι ένα σκληρό άθλημα ακόμα και για τους πιο μεγάλους αθλητές, σκεφτείτε πόσο πιο άγριο μπορεί να γίνει για να τα νεαρά παιδιά που μόλις ξεκινούν να αγωνίζονται. Το Contra.gr σας παρουσιάζει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με εικόνες νεαρών μποξέρ πριν και μετά τον αγώνα.

Πριν και μετά από έναν αγώνα μποξ (PHOTOS)

Όλοι μας έχουμε δει έναν αγώνα μποξ. Ξέρουμε το πόσο σκληρό μπορεί να γίνει το συγκεκριμένο άθλημα. Έχουμε δει μεγάλους αθλητές και "ανίκητους" πρωταθλητές να αποχωρούν από το γήπεδο με μελανιές, αίματα και παραμορφωμένα πρόσωπα.

Αν όμως το μποξ είναι σκληρό για αυτούς τότε σκεφτείτε πόσο πιο άγριο μπορεί να γίνει για παιδιά 11 με 17 χρονών που ξεκινούν δειλά δειλά να ασχολούνται με αυτό. Ο Δανός φωτογράφος Νικολάι Χόβαλτ αποφάσισε να αποτυπώσει αυτή την αγριότητα του μποξ στις νεαρές ηλικίες.

Φωτογράφισε λοιπόν νεαρούς μποξέρ πριν, αλλά και μετά τον αγώνα και έφτιαξε μια συλλογή που την ονόμασε "141Boxers". Το αφιέρωμα αυτό έχει σκοπό να δείξει στον υπόλοιπο κόσμο την βιαιότητα του αθλήματος, ειδικά στα παιδιά και στους εφήβους.

ΤοContra.grμάζεψε τις καλύτερες από τις φωτογραφίες του και σας τις παρουσιάζει:

Από τα αριστερά είναι η εικόνα πριν τον αγώνα και δεξιά το τελικό αποτέλεσμα.

Πολλοί από τους νεαρούς μποξέρ έχουν τελειώσει το ματς, αποκτώντας μελανιές και τραύματα στο πρόσωπο ή πρησμένα χείλη.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν οι συγκεκριμένοι στις φωτογραφίες κέρδισαν ή έχασαν τον αγώνα. Αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.

Το ερώτημα του Δανού μέσα από αυτή την συλλογή, είναι να τελικά είναι καλό τα νεαρά άτομα να ασχολούνται με το μποξ ή όχι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK