Σε κώμα μετά από νοκ άουτ Βρετανός πυγμάχος

Σε τεχνητό κώμα νοσηλεύεται ο Βρετανός πυγμάχος, Νικ Μπλάκγουελ, ο οποίος κατέρρευσε με νοκ-άουτ στο δέκατο γύρο του αγώνα με τον Κρις Γιούμπανκ.

Σε κώμα μετά από νοκ άουτ Βρετανός πυγμάχος

Ο 25χρονος Βρετανός πυγμάχος, Νικ Μπλάκγουελ, που δέχτηκε απανωτά βάναυσα χτυπήματα στο κεφάλι από τον αντίπαλό του, Κρις Γιούμπανκ, στον δέκατο γύρο του αγώνα για τον βρετανικό τίτλο στην κατηγορία των μεσαίων βαρών, μεταφέρθηκε εκτός ρινγκ με φορείο και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της αγγλικής πρωτεύουσας, όπου διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία.

"Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Η κατάστασή του παρακολουθείται κι εμείς πρέπει να περιμένουμε αυτό που μας λένε οι γιατροί" δήλωσε στο BBC ο Ρόμπερτ Σμιθ, γραμματέας της αγγλικής ομοσπονδίας πυγμαχίας.

Ο Κρις Γιούμπανκ δήλωσε από την πλευρά του: " Έδωσα μια σειρά από χτυπήματα που τον έκαναν να ματώνει. Ίσως ο διαιτητής θα μπορούσε να σταματήσει τον αγώνα πριν. Αυτή είναι όμως η πυγμαχία: δύο μαχητές που αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο. Πέτυχα το όνειρό μου, τον αγγλικό τίτλο, αλλά είμαι λυπημένος γι΄ αυτό που συνέβη στον Μπλάκγουελ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK