Steve-O: "Ήμουν κλειδωμένος με τον Τάισον και κάναμε χρήση κοκαΐνης"!

Ο γνωστός κωμικός, Steve-O, πρωταγωνιστής της σειράς "Jackass" προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Μάικ Τάισον, αλλά και για τη σχέση του με τα ναρκωτικά και τον ρατσισμό.

Steve-O: "Ήμουν κλειδωμένος με τον Τάισον και κάναμε χρήση κοκαΐνης"!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Jackass", Steve-O παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε κλειδωμένος σε μία τουαλέτα με τον Μάικ Τάισον, κάνοντας χρήση κοκαΐνης!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί σ’ένα πάρτι του Χόλιγουντ. Κάποια στιγμή ο Στιβ Όου πήγε στην τουαλέτα για να κάνει χρήση της ναρκωτικής ουσίας: "Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και μπήκε ο Mike ρωτώντας με εάν έχω να τον… κεράσω".

"Μπήκε μέσα στην τουαλέτα. Κλειδώθηκε μέσα για τρεις ώρες. Μου ζήτησε και ένα τσιγάρο και του το έδωσα αμέσως. Κάπου μέσα στην κουβέντα του είπα πως είμαι… ρατσιστής όσον αφορά στη χρήση, αφού δεν μου αρέσει να μοιράζομαι, αλλά να κάνω μόνος μου το… ανέβασμα".

Ο Τάισον απάντησε και έτσι ξεκίνησαν μία συζήτηση περί ρατσισμού στην Αμερική και τις προσπάθειες που θα έκαναν για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK