Στο πλευρό των προσφύγων της Ελλάδας ο Χαν

Ο Αμίρ Χαν φανέρωσε για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού με δική του πρωτοβουλία συγκεντρώθηκαν ρούχα, σκηνές και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Στο πλευρό των προσφύγων της Ελλάδας ο Χαν

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία, αλλά κατάγεται από πακιστανική οικογένεια, όπερ σημαίνει ότι έχει ένα λόγο παραπάνω για να βοηθήσει τους πρόσφυγες που έχουν αφιχθεί στην Ελλάδα το τελευταίο διαστημα.

Ως εκ τούτου, έπειτα από πρωτοβουλία του ιδρύματος Χαν, δεκάδες φορτηγά θα αναχωρήσουν την Τρίτη (15/9) από το Μπόλτον για την Ελλάδα, σε ένα ταξίδι που αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις ημέρες όπως αναφέρει η "Daily Star".

"Είναι σπαρακτικό να βλέπεις εικόνες νεκρών παιδιών και οικογενειών να ξεριζώνονται. Πιο ανησυχητικό ακόμα είναι ότι θα χαθούν πολύ περισσότερες ζωές αν δεν προσφέρουμε βοήθεια.

Βλέπουμε χώρες όπως η Γερμανία να ενισχύουν πολύ τους πρόσφυγες και ξέρω ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι και συνειδητοποιημένοι, Αυτό το κονβόι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον καθένα, προκειμένου να προσφέρει βοήθεια", ανέφερε ο Αμίρ Χαν.

Ο 28χρονος ασημένιος Ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004 προτίθεται να ενισχύσει τους πρόσφυγες που πέρασαν στην Λέσβο από τα τουρκικά παράλια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK