Ζαμπίδης: "Harun δες τι έπαθαν οι Τούρκοι!" (VIDEO)

Δείτε το προσωπικό μήνυμα του Μιχάλη Ζαμπίδη στον Τούρκο αντίπαλό του, Harun Kina, ένα συγκλονιστικό video με τις 9 νίκες του απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους στα διεθνή και ελληνικά ring.

Ζαμπίδης: "Harun δες τι έπαθαν οι Τούρκοι!" (VIDEO)

"Harun, είδα το βίντεο που απευθύνεις σε μένα, μου έφτιαξες την διάθεση κι εμπνεύστηκα... σου ετοιμάσαμε ένα βιντεάκι με αγάπη, ώστε να μπορείς να κοιμάσαι πιο ήρεμα τις νύχτες που απομένουν μέχρι τον αγώνα μας στις 17 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Με όλο τον σεβασμό...

Δες τι έπαθαν κατά καιρούς οι καλύτεροι αθλητές απ’ την πατρίδα σου, που προσπάθησαν να πάρουν τη ΝΙΚΗ από εμένα και τον παγκόσμιο τίτλο από την Ελλάδα...

Harun φίλε μου, όνειρα γλυκά...! Μιχάλης Ζαμπίδης", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Μιχάλη Ζαμπίδη στον Τούρκο αντίπαλό του.

9 μάχες, 9 νίκες με τους πιο δυνατούς Τούρκους αθλητές. Θεαματικά νοκ άουτ, φάσεις γεμάτες ένταση και στιγμές ελληνικής υπερηφάνειας σε ένα video που θα σας κόψει την ανάσα... Αγώνες που έδωσε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης στα διεθνή και ελληνικά ring απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους.

Θα γίνει άραγε το 10-0 μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας στο Iron Challenge στις 17 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do?

Να είστε όλοι εκεί!

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK