Επιστολή μελών του ΔΣ της ΕΟΠ σε Κοντονή για το πόρισμα

Μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας ποδηλασίας απευθύνθηκαν με επιστολή στο Σταύρο Κοντονή, ζητώντας ενημέρωση ως προς την πορεία του ελέγχου που διενεργείται για το πόρισμα που αφορά τα πεπραγμένα της ΕΟΠ τα τελευταία έτη.

Επιστολή μελών του ΔΣ της ΕΟΠ σε Κοντονή για το πόρισμα

Η επιστολή

"Αξιότιμε κ. Υπουργέ.

Στις 11.04.2016 ενημερωθήκαμε από το Γραφείο Τύπου της Γ. Γ. Αθλητισμού, ότι το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Γραμματείας, σας παρέδωσε τα πορίσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν σε τέσσερις Ομοσπονδίες, μεταξύ των οποίων και στην δική μας.

Έκτοτε δεν είχαμε καμιά περαιτέρω ενημέρωση ως προς το περιεχόμενο του πορίσματος που μας αφορά, παρόλο που απευθυνθήκαμε και στον οικείο φορέα, δηλαδή την Ομοσπονδία Ποδηλασίας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της οποίας, είμαστε όλοι.

Σας γνωρίζουμε λοιπόν την έλλειψη ενημέρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου ως προς την πορεία αλλά και τα ευρήματα του διενεργηθέντα ελέγχου, επισυνάπτουμε αντίγραφο του σχετικού αιτήματός μας προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει καν τύχει απάντησης και παρακαλούμε να μεριμνήσετε εσείς για την χορήγηση ενός αντιγράφου του πορίσματος και στα μέλη της Αντιπολίτευσης.

Με εκτίμηση

Τα Μέλη του Δ.Σ της Ε.Ο.Ποδηλασίας

Σάββας Τσοπούρογλου Διονύσιος Λιατσής

Καλλιτροπία Δάκου Αλέξανδρος Πόγκας

Ιωάννης Κοπανάκης Δημήτριος Σπανόπουλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε υψηλούς τόνους το ΔΣ της ΕΟΠ
Σοβαρά ευρήματα στους ελέγχους των ομοσπονδιών, υπομνήματα ζήτησε το Υπουργείο
Ξανά στον Κοντονή το πόρισμα για την ποδηλασία

News 24/7

24MEDIA NETWORK