Επιστρέφει στο Γύρο της Γαλλίας για φιλανθρωπικό σκοπό ο Άρμστρονγκ

Επιστροφή στον Γύρο της Γαλλίας για τον Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος παρά τις αντιδράσεις του κόσμου θα καλύψει δύο στάδια της διοργάνωσης στις 16 και 17 Ιουλίου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Αμερικανός ποδηλάτης, ο οποίος έχασε όλους τους τίτλους του από τότε που παραδέχθηκε πως έκανε χρήση αναβολικών, θα συμμετέχει σε μέρος του Γύρου της Γαλλίας με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τους ασθενείς με λευχαιμία.

"Γνωρίζουμε πως η εμπλοκή του Λανς έχει διχάσει την κοινή γνώμη, οπότε έχουμε προσπαθήσει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο γεμάτοι σεβασμό γίνεται. Τα στάδια που θα τρέξει ο Λανς είναι προς το τέλος της δεύτερης εβδομάδας, όταν οι ποδηλάτες θα χρειαστούν υποστήριξη.

Ξέρω ότι η άφιξή του θα τους δώσει την ενθάρρυνση που χρειάζονται για να συνεχίσουν αυτή την εξαντλητική πρόκληση και να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται για τους ασθενείς με λευχαιμία", δήλωσε ο Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής Τζέοφ Τόμας, ο οποίος επιβίωσε από τη λευχαιμία και θα συμμετέχει και ο ίδιος στη διοργάνωση.