Κοντονής προς Ομοσπονδία Ποδηλασίας: "Πρώτα το πόρισμα, μετά η γιορτή"

Δεν είναι σε θέση να παραβρεθεί στην ετήσια γιορτή της ΕΟΠ ο Σταύρος Κοντονής ενόσω εκκρεμεί η δημοσιοποίηση του πορίσματος του Ελεγκτικού Συμβουλίου. Ζήτησε μάλιστα την αναβολή της.

Κοντονής προς Ομοσπονδία Ποδηλασίας: "Πρώτα το πόρισμα, μετά η γιορτή"

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ετοιμάζει την ετήσια γιορτή της και προγραμμάτιζε να έχει βασικό καλεσμένο τον υφυπουργό Αθλητισμού. Ο ίδιος πάντως ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε από τους επιτελείς την αναβολή της εκδήλωσης και τη μετάθεσή της στο μέλλον, αφού εκκρεμεί η δημοσιοποίηση του πορίσματος του Ελεγκτικού Συμβουλίου.

" Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με τιμά ιδιαίτερα η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας να μου απονείμει τιμητική διάκριση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου θητείας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πλην όμως, θεωρώ επιβεβλημένο, η συγκεκριμένη τελετή να μετατεθεί χρονικά και μάλιστα κατόπιν της δημοσιοποίησης του πορίσματος του Ελεγκτικού Συμβουλίου για την Ομοσπονδία σας.

Αντιλαμβάνεστε, πιστεύω, ότι πρόκειται για μια αναγκαία απόφαση, προκειμένου η βράβευση να μην χαρακτηριστεί παρελκυστική του ελέγχου και να μην εκληφθεί από κάθε είδους κακόπιστο ως προσπάθεια επηρεασμού των μελών του Ελεγκτικού Συμβουλίου.

Θα ήθελα να μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βραβευθέντες αθλητές, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν με την ίδια ένταση την προσπάθεια πραγματοποίησης των στόχων τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόσπαση πρώην Υπουργού σε ομοσπονδία δημιουργεί μέγα ζήτημα

Απάντηση της ΕΟΠ στο ρεπορτάζ του Contra.gr για την απόσπαση Αηδόνη

Επιστολή - απάντηση μελών του ΔΣ της ΕΟΠ στον Θανάση Τερζή

News 24/7

24MEDIA NETWORK