Μύλος με την υποψηφιότητα Φιλιππούση για την ΕΟΕ!

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΕΟΕ, τόσο κορυφώνονται οι παρασκηνιακές διεργασίες αλλά και η καταγραφή των ψήφων από τα επιτελεία των δύο υποψηφίων (Καπράλος, Κούβελος).

Μύλος με την υποψηφιότητα Φιλιππούση για την ΕΟΕ!

Πριν από μερικές ημέρες πάντως, ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Θανάσης Τερζής θέλησε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα με μία και μόνο ενέργειά του.

Ο Ελληνας παράγοντας λοιπόν απέστειλε έγγραφο στη ΓΓΑ με το οποίο ζητά να εκπέσει η υποψηφιότητα του Ιάκωβου Φιλιππούση από την ΕΟΠ για την επόμενη ΕΟΕ, όπως αυτή προέκυψε στις τελευταίες εκλογές της ομοσπονδίας!

Ο Τερζής επικαλείται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο άλλοτε διευθυντής του υπουργικού γραφείου του Σταύρου Κοντονή αμείβεται για τη συμμετοχή του στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ κάτι που απαγορεύεται για ένα υποψήφιο μέλος της ΕΟΕ.

Κατά πληροφορίες μάλιστα ο Τερζής προαλείφεται για αντικαταστάτης σε περίπτωση που η υποψηφιότητα Φιλιππούση εκπέσει!

Ολα αυτά έχουν δημιουργήσει αναστάτωση αλλά και οργή σε κύκλους της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας οι οποίοι είχαν καταγγείλει ως τελείως άστοχη την επιλογή της υποψηφιότητας Φιλιππούση κατηγορώντας μάλιστα την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού για αχρείαστο συμβιβασμό.

Θυμίζουμε τέλος ότι η διοίκηση Τερζή ελέγχθηκε για τα πεπραγμένα της από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου και το πόρισμα της έρευνας βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK