Ο Φιλιππούσης εκπρόσωπος της ΕΟΠ στην ΕΟΕ

Ο διευθυντής του γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, Ιάκωβος Φιλιππούσης εκλέχθηκε με ευρεία πλειοψηφία εκπρόσωπος της ΕΟΠ στην ΕΟΕ.

Ο Φιλιππούσης εκπρόσωπος της ΕΟΠ στην ΕΟΕ

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης είναι ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ). Ο γνωστός δημοσιογράφος, διευθυντής του γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση και πήρε τελικά 33 ψήφους, στην σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Αναπληρωματικός είναι ο μέχρι τώρα Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος στην ΕΟΕ Θανάσης Τερζής, που νίκησε την Καλλιτροπία Δάκου, που ήταν η δεύτερη υποψήφια.

Να σημειώσουμε ότι ο Θανάσης Τερζής θα βρίσκεται και στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, αλλά επιλέγοντας να αποχωρήσει από την θέση του Προέδρου, θέση την οποία θα κατέχει πλέον ο μέχρι τώρα Ταμίας της ΕΟΠ Παναγιώτης Πριστούρης.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα