Γύρος Γαλλίας: Παράτησε το ποδήλατο και έτρεχε με τα πόδια

Συνέβη και αυτό στον εφετινό Γύρο Γαλλίας, αφού ο επικεφαλής της γενικής άρχισε να τρέχει αντί να κάνει ποδήλατο!

Γύρος Γαλλίας: Παράτησε το ποδήλατο και έτρεχε με τα πόδια

Χάος επικράτησε λίγο πριν από το φινάλε του 12 ετάπ στο Γύρο Γαλλίας μετά από ατύχημα στη διαδρομή.

Τρεις ποδηλάτες, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της γενικής κατάταξης Κρις Φρουμ, βρέθηκαν στην άσφαλτο, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης που είχε ο Αυστραλός Ρίτσι Πορτ με μηχανή που φρέναρε απότομα μπροστά του.

Ο Φρουμ πανικοβλήθηκε και ενήργησε εκτός λογικής. Αρχικά πήρε ένα εφεδρικό ποδήλατο, το οποίο όμως δεν ήταν ακριβώς στο μέγεθός του και το εγκατέλειψε στην άκρη του δρόμου, προτού αρχίσει να τρέχει προς τον τερματισμό κάνοντας το... μαραθωνοδρόμο!

Το συγκεντρωμένο πλήθος, που είχε κατακλύσει τη διαδρομή, αποθέωνε τον Βρετανό, ο οποίος όμως φαινόταν να τα έχει χαμένα, αφού δεν περίμενε την ομάδα του να του προμηθεύσει ένα κανονικό ποδήλατο.

Αφού διένυσε τα επόμενα 200 μέτρα με τα πόδια εφοδιάστηκε με νέο ποδήλατο και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του. Μάλιστα διατήρησε την κίτρινη φανέλα, μετά από απόφαση των αγωνοδικών!

 

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ