"Ντου" του ΣΔΟΕ στην ΕΟΠ

ΤΟ ΣΔΟΕ "επισκέφθηκε" την Τρίτη τα γραφεία της ΕΟΠ κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

"Ντου" του ΣΔΟΕ στην ΕΟΠ

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξέγει εσχάτως στις αθλητικές ομοσπονδίες το ΣΔΟΕ, την Τρίτη πέρασε και το κατώφλι της ΕΟΠ.

Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, επισκέφθηκε απροειδοποίητα (ως είθισται) τα γραφεία της ομοσπονδίας ψάχνοντας τα οικονομικά στοιχεία από το 2004 έως και σήμερα!

Θυμίζουμε ότι το πρόσφατο πόρισμα του ελεγκτικού για τα οικονομικά πεπραγμένα της συγκεκριμένης ομοσπονδίας διαβιάστηκε αρμοδίως από την ΓΓΑ στον οικονομικό εισαγγελέα ο οποίος διέταξε και τον έλεγχο.

Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα αλλά και οι όποιες εξελίξεις στις υψηλές βαθμίδες της Ομοσπονδίας η οποία αντιμετωπίζει οξύ οικονομικό πρόβλημα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ