Τρίτος ο Χ. Βολικάκης στο κέιριν των κορυφαίων

Η τελευταία ημέρα του Revolution Cup ποδηλασίας πίστας στο Ντέρμπι της Αγγλίας επεφύλασσε μία σπουδαία ελληνική επιτυχία, καθώς ο Χρήστος Βολικάκης τερμάτισε στην 3η θέση του κέιριν.

Τρίτος ο Χ. Βολικάκης στο κέιριν των κορυφαίων

Ο Χρήστος Βολικάκης δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι τέθηκε αντιμέτωπος με Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους πρωταθλητές, αλλά και τους φορμαρισμένους Βρετανούς, οι οποίοι εκτός από το πλεονέκτημα της έδρας είχαν και τα παιχνίδια τακτικής που ήταν εύκολο να διαχειριστούν, αφού ήταν πολλοί αριθμητικά.  

Ο 27χρονος κέρδισε στην κούρσα των ημιτελικών τους Βρετανούς Λιούις Ολάιβα, Κάλουμ Σκίνερ, Μάθιου Κράμπτον, τον Ιρλανδό Ιόιν Μάλεν και τον Ισπανό Χοσέ Μορένο.

Ακολούθως, για τις θέσεις 1-6, ο Βολικάκης αντιμετώπισε ακόμα τέσσερις Βρετανούς, τους Ολάιβα, Κράμπτον, Τζέισον Κένι, Φίλιπ Χάιντς και τον Ολλανδό Χιούγκο Χακ.

Τελικά, ο Βολιώτης πρωταθλητής κατετάγη τρίτος πίσω από τον Κένι και τον Ολάιβα, προσθέτοντας μία σημαντική διάκριση για την ελληνική ποδηλασία.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Ζαφείρη Βολικάκη, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση στο μικρό τελικό και την ένατη στην τελική κατάταξη του κέιριν.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα