"Χάλκινος" ο Σούλιος στο Ευρωπαϊκό Εφήβων

Στην τρίτη θέση του βάθρου στο αγώνισμα του σκρατς ανέβηκε ο ποδηλάτης Ζήσης Σούλιος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας Εφήβων, Ανδρών U23 στην Ανάντια της Πορτογαλίας.

"Χάλκινος" ο Σούλιος στο Ευρωπαϊκό Εφήβων

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θανάσης Τερζής, ο οποίος θα υποδεχθεί το βράδυ στο αεροδρόμιο τον Σούλιο, δήλωσε για την επιτυχία του Τρικαλινού ποδηλάτη: "Η νέα γενιά αποδεικνύει ότι υπάρχει υλικό με μεγάλο ταλέντο και στα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουμε, αν και οι συνθήκες στη χώρα μας είναι πολύ δύσκολες. Η Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να δουλέψει όσο καλύτερα μπορεί, με στόχο να δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας του 2016, ποδηλάτες σε όλα τα αγωνίσματα, όπως και το 2012".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ