Μάρας: "Στους Ολυμπιακούς θα είμαι στην ιδανική κατάσταση"

Ο Βλάσης Μάρας τόνισε πως τα λάθη είναι μέσα στο μονόζυγο και δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μάρας: "Στους Ολυμπιακούς θα είμαι στην ιδανική κατάσταση"

Ο θεσμός που έκανε θρύλο τον Βλάση Μάρα, δεν αντάμειψε φέτος με άλλο ένα μετάλλιο τον Έλληνα σπεσιαλίστα του μονόζυγου, ο οποίος είχε πτώση στον τελικό του αγωνίσματος στην “PostFinance Arena” στη Βέρνη. Ήταν όμως ένα καλό τεστ ενόψει του κορυφαίου στόχου, για φέτος αλλά και για ολόκληρη την τετραετία, που απέχει κάτι παραπάνω από δύο μήνες.

Ραντεβού στο Ρίο ντε Τζανέιρο, λοιπόν... "Είναι σημαντικό ότι για άλλη μια φορά, βρέθηκα μέσα στον τελικό. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου μέχρι το σημείο της πτώσης, γιατί όλες οι προηγούμενες ασκήσεις φαίνονται πολύ σωστά εκτελεσμένες. Παρόλα αυτά, οι πτώσεις μπορούν να έρθουν από το πουθενά, ακόμα και σε ασκήσεις που δεν το περιμένεις. Θα ήταν ωραία να τερματίσω ξανά στο βάθρο, αλλά έτσι είναι η γυμναστική, έτσι είναι το μονόζυγο", δήλωσε ο 33χρονος πρωταθλητής, που είναι πολυνίκης του θεσμού με 5 ευρωπαϊκούς τίτλους και συνολικά 10 προκρίσεις σε τελικούς του μονόζυγου.

"Το μυαλό μου βρίσκεται κυρίως στους Ολυμπιακούς. Η προπόνησή μου είναι τέτοια, έτσι ώστε να φτάσω εκεί στην ιδανική φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχω κάποιον αγώνα προετοιμασίας μέχρι το Ρίο, έτσι κι αλλιώς απέμειναν δύο μήνες και πρέπει σ’ αυτό το διάστημα να δουλέψω για να τελειοποιήσω την απόδοσή μου", συμπλήρωσε ο Μάρας, αναφερόμενος στην επικείμενη τέταρτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε όσους στέκονται στο πλευρό του, σ’ αυτή την πορεία που συνεχίζει να κάνει με εξαιρετικά αποτελέσματα: "Θέλω να ευχαριστήσω τη χορηγό μου, Attica Bank, για την υποστήριξή της στο δρόμο προς το Ρίο. Επίσης, οφείλω ένα ‘ευχαριστώ’ σε όλους αυτούς που με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη καθημερινά. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ ονομαστικά, επειδή γνωρίζουν ποιοι είναι και πόσο πολύ με βοηθούν...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK