Το στερνό αντίο στην Άννα...

Πλήθος κόσμου συνόδευσε την Άννα Πολλάτου στην τελευταία της κατοικία, στη γειτονιά των αγγέλων, στη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε στο Αργοστόλι. Θρήνος και οδύνη κατά την τελετή.

Το στερνό αντίο στην Άννα...

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αργοστολίου εψάλη το απόγευμα της Δευτέρας (19/5) η νεκρώσιμος ακολουθία για την Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών το Σάββατο (17/5) σε τροχαίο δυστύχημα στο 45ο χλμ της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βάρδας Ηλείας.

Και στο στερνό «αντίο» στην Άννα ήταν όλοι εκεί. Συναθλήτριες, φίλοι, άνθρωποι του αθλητισμού και απλός κόσμος, που θέλησε να αποχαιρετήσει από κοντά την Κεφαλονίτισσα, το δικό τους παιδί.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην κηδεία έδωσαν οι συναθλήτριές της Αννας Πολλάτου, που μαζί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, οι Κλέλια Πανταζή, Ειρήνη Αϊνδηλή, Χαρά Καριάμη, Εύα Χριστοδούλου και Μαρία Γεωργάτου. Η Βούλα Ζυγούρη εκπροσώπησε το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK