Πήρε και Κότσιφα ο Φίλιππος Βέροιας

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Φίλιππου Βέροιας, αυτήν τη φορά με τον τερματοφύλακα Γιώργο Κότσιφα.

Την εστία του Φιλίππου Βέροιας θα υπερασπιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακας Γιώργος Κότσιφας.

Ο έμπειρος γκολκίπερ απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο βεροιώτικος σύλλογος, υπέγραψε το νέο συμβόλαιο και επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια.

Ο Γιώργος Κότσιφας αγωνίστηκε στον Φίλιππο και την περίοδο 2009 – 2010. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ΓΕΒ, Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, Πανελληνίου, Αερωπού, Φοίβο ενώ μια σεζόν έπαιξε και στο πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, έκανε την εξής δήλωση: "Επέστρεψα στα πάτρια εδάφη. Βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται καλές κινήσεις και φέτος το διοικητικό συμβούλιο ενισχύθηκε. Στο θέμα της επιστροφής στον Φίλιππο, δεν είχα ενδοιασμούς. Δημιουργούμε ένα καλό σύνολο με παίκτες όπως οι Σανίκης, Μπαντής, Παπαδόπουλος, Μαστορογιάννης. Η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο από πέρσι".

Εκ μέρους της βεροιώτικης διοίκησης, ο αντιπρόεδρος Πρόδρομος Σουβατζόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή Κότσιφα: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας γηγενής παίκτης επιστρέφει στην ομάδα. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι υγιής. Πιστεύω ότι με τους παίκτες που είναι στην ομάδα, τους Κότσιφα, Μαστορογιάννη που ήρθαν το καλοκαίρι αλλά και τα άλλα παιδιά που θα έρθουν, οι στόχοι μας θα είναι υψηλοί".