"Ξύπνησε" η ΑΕΚ, "άλωσε" τη Βέροια

ΑΕΚ από τα παλιά, πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο ανακαινισμένο "Βικέλας" και διέκοψε το αήττητο σερί του πρωτοπόρου Φιλίππου στην Α1 χάντμπολ των ανδρών.

"Ξύπνησε" η ΑΕΚ, "άλωσε" τη Βέροια

Μόνο καλό έκανε στην ΑΕΚ το "χαστούκι" της προηγούμενης εβδομάδας από τη ΧΑΝΘ και στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για την Handball Premier εμφανίστηκε μεταμορφωμένη. Με σταθερό προβάδισμα από το πρώτο μισό του αγώνα επικράτησε 33-26 του πρωτοπόρου Φιλίππου στη Βέροια και έδειξε ότι, ανεξαρτήτως προβλημάτων, διαθέτει το ειδικό βάρος ν' ανταπεξέλθει σε τέτοιες απαιτητικές μάχες.

Ο Γκατφί με 8 γκολ και οι Δημοσθένους - Νικολαΐδης με 7 ηγήθηκαν της προσπάθειας των "κιτρινόμαυρων". Ο Σάββας Καρυπίδης, στο ντεμπούτο του, είχε 7 για το Φίλιππο κόντρα στην πρώτη ομάδα του, αλλά η εμφάνισή του δεν έφτανε για να καλυφθούν οι απουσίες των Σανίκη και Ανανιάδη.

Για την Ένωση ήταν η τρίτη νίκη της στη σεζόν, μαζεύοντας την απόσταση από την κορυφή.

Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι εκμεταλλεύτηκαν τόσο ο Διομήδης όσο και ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ. Οι "λύκοι" συνέτριψαν τον Αρχέλαο στην Κατερίνη και οι πρωταθλητές πανηγύρισαν το διπλό στην Έδεσσα, με αποτέλεσμα να πλησιάσουν το Φίλιππο. Αυτός που δεν έμαθε από το πάθημα της ΑΕΚ ήταν ο Δούκας, ο οποίος ηττήθηκε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Φίλιππος Βέροιας - ΑΕΚ 26-33

Αρχέλαος Κατερίνης - Διομήδης Άργους 16-41

Αερωπός Έδεσσας - Stoiximan.gr ΠΑΟΚ 25-28

Ποσειδών Λουτρακίου - ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ 23-22

Φοίβος Συκεών - Πανελλήνιος 29-24

ΧΑΝΘ - Δούκας 18-17

News 24/7

24MEDIA NETWORK