Ο Διομήδης το 1-0, πάει για κούπα στη Βέροια

Ο Διομήδης πήρε τη μία από τις δύο νίκες που θέλει για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 χάντμπολ.

Ο Διομήδης το 1-0, πάει για κούπα στη Βέροια

Ο Λοΐζος κατέβασε ρολά και ο Διομήδης Άργους νίκησε 20-18 τον Φίλιππο στον πρώτο τελικό της Handball Premier, αποκτώντας αβαντάζ στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη νίκη των "λύκων" επί των Βεροιωτών εντός ή εκτός έδρας.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στη μακεδονική πόλη, με την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια να θέλει μία ακόμα νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής για 3η φορά στην ιστορία του.

Ο Διομήδης είχε εξ αρχής το προβάδισμα (4-1), το οποίο και έφτασε στο +5 (11-6, 13-8). Μετά το 19-14 πάντως ο Φίλιππος εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του και μείωσε 20-18 με τον Σανίκη. Θα μπορούσε δε να βάλει φωτιά στο ματς, αν ο Βεσελίνοβιτς δεν σημάδευε το δοκάρι και ο Καρυπίδης δεν είχε νικηθεί από τον Λοΐζο.

Διομήδης: Κοτανίδης, Μεγαλοοικονόμου 1, Καρκαλάτος 1, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 2, Κοροβέσης, Μούγιτς, Άντρεγιτς 4, Ντάσεβιτς, Τουνγκελίδης, Σαμαράς 1, Σεϊρεκίδης, Μυλωνάς 5, Λοίζος, Δάσκαλος 1, Παπαδόπουλος 5.

Φίλιππος: Χαραλαμπίδης, Μιχαηλίδης 1, Αποστολίδης, Ανανιάδης 2, Μπαντής 2, Δεληγιάννης, Σανίκης 1, Βουτσάς, Καρυπίδης 4, Κότσιφας, Δραγκόλας, Μαστορογιάννης 1, Τσιλιμπάρης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος 4, Βεσελίνοβιτς 3.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK