"Βαριά" ήττα για την ανανεωμένη Εθνική

Ήττα για την Εθνική Ανδρών στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ του 2017.

"Βαριά" ήττα για την ανανεωμένη Εθνική

Με το… αριστερό άρχισε τις προσπάθειες της στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017, η Εθνική Ανδρών του χάντμπολ, χάνοντας 31-22 από την Λετονία και η υπόθεση πρόκριση έγινε πολύ δύσκολη μόλις από την 1η αγωνιστική, καθώς από τον όμιλο (συμμετέχουν επίσης Ουκρανία, Κύπρος) προκρίνεται μόνο ο πρώτος.

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας κακές επιλογές στην επίθεση. Οι Λετονοί το εκμεταλλεύτηκαν και με ένα ξέσπασμα στο διάστημα 31-40 κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά στα 8 γκολ (22-14) φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση.

Η νεαρή ομάδα (μ.ο. 25 ετών) του Γιώργου Κρανάκη θα πρέπει να συνέλθει γρήγορα από το εύρος της ήττας και να ανασυντάξει τις δυνάμεις της ενόψει του ματς με την Κύπρο στην Πάτρα.

Λετονία: Αράγκς 1, Ερμάνις, Γιούρντς 7, Κιρστέινς, Κρέιτσμπεργκς 1, Κρίστοπανς 8, Κούγκιτς, Κούρμενς, Λαγκανόφσκις 2, Λιέλαις 1, Πάβλοβικς 2, Πόλιτερς 3, Τίχανοβς, Τουμίνσκις 3, Τουρκούπολς, Βερσάκοβς 3

Ελλάδα: Αραπακόπουλος, Μπάρμπας, Μπάσμαλης 2, Δέσπος, Γουργούμης, Κατσίκης, Κωστακίδης 1, Λοίζος, Μάλλιος 1, Μαστορογιάννης 3, Μυλωνάς 2, Παλάσκας, Παπαδιονυσίου, Α. Παπαδόπουλος, Β. Παπαδόπουλος 8, Τζηράς 5

News 24/7

24MEDIA NETWORK