Η αύρα του ΟΑΚΑ δεν έφερε την ανατροπή

Η ΑΕΚ μεταμόρφωσε το ΟΑΚΑ για τις ανάγκες του δεύτερου τελικού στο Τσάλεντζ Καπ, νίκησε, αλλά δεν πανηγύρισε μια δεύτερη ευρω-κούπα για τον "κιτρινόμαυρο" οργανισμό σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Η αύρα του ΟΑΚΑ δεν έφερε την ανατροπή

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν κατάφερε ό,τι η ομάδα μπάσκετ. Αν και πήγε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων διεκδικώντας το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ, η διαφορά της ήττας στον πρώτο αγώνα αγώνα με την Ποτάισα αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη.

Πάντως η Ένωση του Νίκου Γραμματικού επικράτησε 27-26, παρά το 11-18 στο πρώτο μισό, και έκλεισε με το κεφάλι ψηλά μια σούπερ πορεία στη διοργάνωση. Κι ας μην συνδυάστηκε η συμμετοχή στους τελικούς με την κατάκτηση της κούπας.

ΑΕΚ: Νικολαϊδης, Τσιγκογιαννόπουλος, Πέρρος 1, Γεωργιάδης, Χόγκας 6, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 2, Δομπρής 2, Βαμβακάς, Αργυρού 7, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 4

Ποτάισα: Τσίντεκ 4, Ροτάρου 2, Ταλμάιερ 2, Ζακατσιούριν, Βάρο, Ασόλντανεϊ 5, Ιάνκου 1, Ιρίμους, Αντομινκάι 3, Λάζαρ, Στεφ, Σάβιτς, Ζόκε 3, Γκίτα 3, Ιγκνάτ, Σταμάτε 3

News 24/7

24MEDIA NETWORK