Αποκλείστηκε η Νέα Ιωνία

Η ταλαιπωρία από το μεγάλο ταξίδι σε συνδυασμό με την δεδομένη ανωτερότητα της Αστραχανότσκα δεν επέτρεψαν στη Νέα Ιωνία να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, με συνέπεια να ηττηθεί 44-22 και να αποκλειστεί από το EHF Cup Γυναικών.

Αποκλείστηκε η Νέα Ιωνία

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος παρότι είχε νικήσει 28-27 στο πρώτο ματς δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα, δεδομένου ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να φτάσει στο Αστραχάν.

"Μετά από κάποιο σημείο το βασικό για εμάς ήταν όλες οι παίκτριες να τελειώσουν το ματς χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Δεκτό τα συνεχόμενα παιχνίδια και η μεγάλη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά αυτή η ταλαιπωρία ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια.

Τα κορίτσια είχαν να κοιμηθούν τρία βράδια! Δεν χαρήκαν ούτε τον αγώνα με όλα αυτά που έγιναν", σχολίασε η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου, η οποία έμεινε στην Αθήνα για λόγους υγείας, αλλά είχε πολύ συχνή επαφή με την αποστολή στο Αστραχάν.

Αστραχανότσκα - Νεα Ιωνία 44-22 (22-8)

Αστραχανότσκα (Σερέγκιν): Ριάμπτσεβα, Σισένοβα 2, Ζιλινσκάϊτε Γ. 2, Σμίρνοβα, Γκοντσάροβα 2, Κουζνέτσοβα 3, Γκορτζένινα 8, Βιαχίρεβα 9, Ανόσκινα, Ζιλινσκάϊτε Β. 3, Ρατσιτέλεβα 3, Ταράσοβα 3, Ιλίινα 2, Κλιμένκο, Τρούσοβα, Γιεζίκαβα 7.

Νέα Ιωνία (Πένιοβιτς): Κεπεσίδου, Κοτσαμπουικίδου, Παπανικολάου 3, Μπράουερ 3, Παπά 5, Χοτοκουρίδου, Κωστοπούλου 2, Χρονοπούλου, Τσακάλου 8, Χρυσή 1, Μίλισιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK