Συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πριν από τον τελικό

Πριν την… ώρα του ξεκίνησε ο τελικός Κυπέλλου χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον stoiximan.gr ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ αφού εκδρομείς οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και συνεπλάκησαν με φίλους του "Δικεφάλου του Βορρά".

Συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πριν από τον τελικό

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο κλειστό της Πυλαίας, είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή ωστόσο η ένταση ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή σημειώθηκαν ορισμένα περιστατικά στη Θεσσαλονίκη τα οποία αποτελούν δείγματα της ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί ενόψει του ματς.

Αργά το βράδυ, ο σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη δέχτηκε επίθεση από αγνώστους με αποτέλεσμα να υπάρξουν ορισμένοι επιπόλαιοι -ευτυχώς- τραυματισμοί των παρευρισκομένων φίλων του "Δικεφάλου του Βορρά", καθώς και σοβαρές υλικές ζημιές εντός της αίθουσας.

Στη συνέχεια, οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονταν από την Παρασκευή στην πόλη, διασκεδάζοντας στην πλατεία Ναυαρίνου, συνεπλάκησαν με άλλη μερίδα οπαδών του stoiximan.gr ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί της Ένωσης φώναζαν συνθήματα σε καφετέρια της περιοχής, οι φίλοι του stoiximan.gr ΠΑΟΚ... ενοχλήθηκαν, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να υπάρξουν συμπλοκές.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK