Έχασε ο Διομήδης από την Ντιναμό

Ο Διομήδης Άργους ηττήθηκε με 26-21από την Ντιναμό Βουκουρεστίου στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του EHF CUP.

Έχασε ο Διομήδης από την Ντιναμό

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Διομήδη Άργους στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του EHF CUP. Οι "λύκοι" ηττήθηκαν με 26-21 παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, υπενθυμίζουμε ότι και οι δύο αγώνες διεξάγονται στο Βουκουρέστι έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων, μπήκαν νωθρά στον αγώνα έχοντας απέναντι τους μια εξαιρετική ομάδα.

Η ανερχόμενη δύναμη του Ρουμανικού χάντμπολ έχει στο ρόστερ της πολλούς διεθνείς, αλλά και εξαιρετικούς ξένους όπως ο Μουχάμεντ Ζούλφιτς , ο Ιμπραχίμ Ντιό,ο πλέι μέικερ της Εθνικής Μαυροβουνίου Milasevic καθώς και ο αριστερόχειρας Κροάτης Vrankovic, που είναι από τους πιο ταλαντούχους της Ευρώπης. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι ήταν εκείνοι που έκαναν τη μεγάλη ζημιά στον Διομήδη με τον Ζούλφιτς να σταματά στα οκτώ γκολ και τον Ντιό στα πέντε.

Στην αντίπερα όχθη ο Αδάμ Παπαδόπουλος Χριστόδουλος Μυλωνάς ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους "λύκους" με πέντε και τέσσερα τέρμα.

Διομήδης - Ντιναμό Βουκουρεστίου 21-26

Διομήδης:Παπαδόπουλος 5, Μυλωνάς 4, Ντάτσεβιτς 2, Κρεμαστιώτης 2, Σαμαράς 2, Άντεγιτς 1, Δάσκαλος 1, Μεγαλοοικονόμου 1, Σεϊρεκίδης 1

Ντιναμό Βουκουρεστίου:Ζούλφιτς 8, Ντιού 5, Ασολτανέι 4, Ράγκοτ 3, Σάντρου 3, Μπαλούτ 1, Μοκάνου 1, Βράνκοβιτς 1

News 24/7

24MEDIA NETWORK