Πέρασε ο Φίλιππος, στον δρόμο του η ΑΕΚ

Το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Challenge Cup εξασφάλισε ο Φίλιππος Βέροιας, παρά την ήττα του με 26-31 από τη Σκιφ, αφού οι Ρώσοι δεν κάλυψαν τη διαφορά των 6 γκολ, με την οποία είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς. Προέκυψε εμφύλιος με την ΑΕΚ.

Πέρασε ο Φίλιππος, στον δρόμο του η ΑΕΚ

Επική πρόκριση στους "32" του Challenge Cup μέσα στη Ρωσία, πήρε ο Φίλιππος Βέροιας, παρά την ήττα του με 26-31 από τη Σκιφ. Οι Βεροιώτες είχαν το υπέρ τους 35-29 του πρώτου αγώνα, με τους Ρώσους να μην καλύπτουν τη διαφορά των 6 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος ταξίδεψε στη Ρωσία με πολλές βασικές απουσίες, αφού έμειναν στη Βέροια οι Μπαντής, Κότσιφας, Καρυπίδης, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς δεν αγωνίστηκε -ο κορυφαίος μέχρι εκείνο το σημείο- Γρηγόρης Σανίκης, λόγω τραυματισμού!

Πλέον, στον 3ο γύρο προέκυψε ελληνικός εμφύλιος, αφού θα συναντηθούν ΑΕΚ και Φίλιππος, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στην Αθήνα (21 ή 22 Νοεμβρίου) και τον επαναληπτικό στη Βέροια (28 ή 29 Νοεμβρίου).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κώστας Τούτσης): Ζλατάνος, Αλμπανίδης, Ανανιάδης, Αποστολίδης 2, Αρβανιτίδης, Χαραλαμπίδης, Δεληγιάννης, Δραγκόλας 2, Ευαγγελόπουλος, Μαστορογιάννης 3, Μιχαηλίδης 1, Παντελίδης, Παπαδόπουλος 2, Σανίκης 12, Βεσελίνοβιτς 4

ΣΚΙΦ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Αλεξάντερ Φρολόβ): Αρχιμπάσοβ 2, Μπλίζνοβ, Γκαράεβ 2, Κάρλοβ 7, Κασάτκιν, Κλούκο 1, Κοπόσοβ 1, Πασένοβ 3, Πτσενίκνικοβ 4, Σελούνκο, Σκουρίνσκλι 6, Σβιστούνοβ, Βολκόβ 3, Βολομπούιεβ 2, Βορομπέβ, Ζαμπολότιν

Δεύτερη ήττα υπέστη στο 2ο γύρο του EHF Cup γυναικών η Ορμή από τη σερβική Νάισα Νις, με 8-38, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Θυμίζουμε πως η πατρινή ομάδα αγωνίστηκε με νεάνιδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK