Ο Φίλιππος πέταξε εκτός Ευρώπης την ΑΕΚ. Πέρασε και ο Ποσειδών

Ο Φίλιππος απέκλεισε την ΑΕΚ και προκρίθηκε στη 16άδα του Τσάλεντζ Καπ. Μαζί του και ο Ποσειδώνας.

Ο Φίλιππος πέταξε εκτός Ευρώπης την ΑΕΚ. Πέρασε και ο Ποσειδών

Στον ελληνικό εμφύλιο του Τσάλεντζ Καπ ο Φίλιππος διπλασίασε τις νίκες του επί της ΑΕΚ και επικρατώντας 32-22 στη Βέροια προκρίθηκε στη φάση των 16.

Η ομάδα από την Ημαθία είχε να υπερασπιστεί το 36-34 του πρώτου αγώνα στην Αθήνα και δεν άφησε την Ένωση να ελπίζει στην ανατροπή. Με σταθερό προβάδισμα από την έναρξη του ματς, ξέφυγε 5-1 και από τότε δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Πήγε στο 12-6 και διατηρώντας στα επίπεδα των πέντε-έξι γκολ την υπέρ του διαφορά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.

Μετά μάλιστα το 24-18 άρχισε να ξεμακραίνει με αποτέλεσμα το 28-19 και το 32-21 λίγο πριν από τη λήξη.

Φίλιππος: Αρβανιτίδης, Ζλατάνος, Χαραλαμπίδης, Μιχαηλίδης 3, Παντελίδης, Ανανιάδης, Μπαντής 4, Δεληγιάννης, Καρυπίδης 11, Κότσιφας, Δραγκόλας, Μαστορογιάννης 4, Κορωνάς, Παπαδόπουλος 2, Βεσελίνοβιτς 8.

ΑΕΚ: Μπακαούκας 7, Δούγιας 4, Γεωργιάδης 1, Φάμπατς, Δημοσθένους 2, Νικολαϊδης 3, Αργυράκης, Χατσίκας 1, Αντωνιάδης, Γκατφί 3, Γρηγοριάδης 1, Φίλης, Πλεχ, Στούμπης, Κολιούλης, Κουμαραδέλης.

Ιστορική στιγμή για τον Ποσειδώνα

Εν τω μεταξύ, το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο πήρε και ο Ποσειδώνας παρά το 27-23 από την ιταλική Πρεσάνο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα, αλλά η ελληνική ομάδα προκρίθηκε χάρη στα περισσότερα εκτός έδρας γκολ, καθώς είχε επικρατήσει 25-21 εντός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK