Στην Σπρίνγκε ο Μάλλιος

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της φετινής εκπληκτικής πορείας του Διομήδη Άργους, ο Χάρης Μάλλιος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga.

Ο 25χρονος πλέι μέικερ ήρθε σε συμφωνία με τη γερμανική Σπρίνγκε, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία και στην οποία θα συνυπάρξει με τους Νίκο Τζούφρα, Θεόδωρο Ευαγγελίδη.

"Ήταν κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια και έχω δουλέψει για αυτό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έκανα την καλύτερη επιλογή. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις περίπου σε ένα μήνα, αφού τελικά ο τραυματισμός στον καρπό μου ήταν πιο σοβαρός. Είναι ένα όνειρο ζωής και πηγαίνω για να είμαι πρωταγωνιστής, όχι για να γυρίσω σε 1-2 χρόνια στην Ελλάδα.

Θέλω να καθιερωθώ και να κάνω βήματα προς τα πάνω. Μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού είχα κάποιες προτάσεις από Γερμανία και Ελβετία, αλλά θεωρώ πως η Σπρίνγκε ήταν η καλύτερη επιλογή", δήλωσε σχετικά ο Μάλλιος, ο οποίος δεν ξέχασε όσα έζησε στον Διομήδη.

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Διομήδη, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Τους είμαι ευγνώμων για όλα. Ο Διομήδης είναι η οικογένεια μου, προσπάθησα να μην παρασυρθώ από τα δυνατά συναισθήματα που νιώθω για την ομάδα και να προχωρήσω στην καριέρα μου. Η συνεργασία με τον Δημήτρη Δημητρούλια ήταν άψογη και μου έμαθε πολλά".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...