Εκτός Ευρώπης ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Ο πρωταθλητής Stoiximan.gr ΠΑΟΚ δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ελληνικό χάντμπολ χάνει τη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Εκτός Ευρώπης ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Ο Stoximan.gr ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής, είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έκανε ωστόσο χρήση αυτού. Μέσα μάλιστα από την επιστολή της στην Ομοσπονδία η διοίκηση του "Δικεφάλου" ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να πάρει μέρος σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου..

Την Τρίτη ήταν η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, αίτηση που θα έπρεπε να συνοδευτεί από κατάθεση εγγυητικού ποσού 25.000 ευρώ.

Μετά την εξέλιξη αυτή η ΟΧΕ αποφάσισε να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μία επιπλέον θέση στο Τσάλεντζ Καπ, έχοντας ήδη απευθύνει πρόσκληση σε Φίλιππο Βέροιας και τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα