Εκτός Ευρώπης ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Ο πρωταθλητής Stoiximan.gr ΠΑΟΚ δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ελληνικό χάντμπολ χάνει τη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Εκτός Ευρώπης ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Ο Stoximan.gr ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής, είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έκανε ωστόσο χρήση αυτού. Μέσα μάλιστα από την επιστολή της στην Ομοσπονδία η διοίκηση του "Δικεφάλου" ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να πάρει μέρος σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου..

Την Τρίτη ήταν η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, αίτηση που θα έπρεπε να συνοδευτεί από κατάθεση εγγυητικού ποσού 25.000 ευρώ.

Μετά την εξέλιξη αυτή η ΟΧΕ αποφάσισε να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μία επιπλέον θέση στο Τσάλεντζ Καπ, έχοντας ήδη απευθύνει πρόσκληση σε Φίλιππο Βέροιας και τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ.

Τηλεοπτικές άδειες ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προς ναυάγιο το deal για τον Alpha: Αιχμές Σαββίδη κατά Κοντομηνά

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είπε ότι δε θα διαπραγματευθεί με τον καναλάρχη και υποστήριξε: "Δεν του επιτρέπουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας". Δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει εκκρεμότητες και είναι έτοιμος να καταβάλλει την πρώτη δόση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ