"Ένα στόμα, μία φωνή, δύο τίτλοι"

Στην τελική ευθεία για τους τελικούς Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών και γυναικών, οι πρωταγωνιστές από πλευράς ΠΑΟΚ ζήτησαν κόσμια συμπεριφορά από τους φιλάθλους στους αγώνες με ΑΕΚ και Νέα Ιωνία αντίστοιχα

"Ένα στόμα, μία φωνή, δύο τίτλοι"

Ενώ οι τελικοί Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών και γυναικών στο Παλατάκι πλησιάζουν, οι πρωταγωνιστές από πλευράς ΠΑΟΚ παρέθεσαν την Τρίτη (24/3) στα γραφεία του Ερασιτέχνη στην Τούμπα, συνέντευξη Τύπου. Με ένα στόμα, μία φωνή ζήτησαν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο να έχουν κόσμια συμπεριφορά, ενώ εξέφρασαν την σιγουριά τους, τόσο για την ανδρική, όσο και για την γυναικεία ομάδα, ότι θα τα καταφέρουν κόντρα σε ΑΕΚ (την Κυριακή 29/3) και Νέα Ιωνία (την Παρασκευή 27/3) αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:

Γρηγόρης Πετρίδης (έφορος ανδρικής ομάδας ΠΑΟΚ):

"Είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, θέλουμε όλοι μαζί με τον κόσμο να το γιορτάσουμε γιατί το αξίζουμε. Ανεβήκαμε στο τρένο και δε θα κατεβούμε αν δεν πάρουμε το Κύπελλο. Μας άνοιξε την όρεξη το βόλεϊ, εύχομαι καλή επιτυχία και στα δύο τμήματα".

Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος γυναικείας ομάδας ΠΑΟΚ):

"Θελω να σταθώ στη διοίκηση και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη πρώτα, η δουλειά των οποίων αποτυπώνεται αυτό το τριήμερο, στο οποίο ο σύλλογος θα διεκδικήσει δύο Κύπελλα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Όσον αφορά στον κόσμο, θέλω να τον καλέσω να είναι όσο το δυνατόν πιο ένθερμος και κόσμιος και στις δύο γιορτές που θα γίνουν την Παρασκευή και την Κυριακή. Θα γίνει μία μεγάλη "μάχη",αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω, τέλος, τους χορηγούς των δύο τμημάτων".

Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια ΠΑΟΚ):

"Θα ξεκινήσω με ευχές, καλή επιτυχία στους άνδρες πιστεύω και εύχομαι ότι θα το κατακτήσετε το Κύπελλο, το ίδιο εύχομαι και για εμάς. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες, έχουμε πεισμώσει και θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο".

Μυρτώ Νούλα (παίκτρια ΠΑΟΚ):

"Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας, είναι ένας καλός αντίπαλος, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και αυτή είναι διαφορά μας. Ο κόσμος κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο και θέλουμε να είναι εκεί να μας δώσει δύναμη, ενέργεια και πόρωση για να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

Ελένη Προκοπίδου (παίκτρια ΠΑΟΚ):

"Καλή επιτυχία στους άντρες και σε εμάς. Είναι μεγάλη υπόθεση ο τελικός και έρχεται μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να έχουμε κίνητρο και να προβληθεί το άθλημα σε όλους. Ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά".

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ):

"Αυτό που θα ζήσουμε θα είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο και για τον ΠΑΟΚ και για το χάντμπολ γενικότερα. Δε θυμάμαι να έχουν γίνει τελικοί με αυτή τη διαδικασία και είναι για εμάς μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε έναν τίτλο. Μας λείπει πολύ, είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Με τον αντίπαλο έχουμε ιστορία και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορούμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που θα έρθει με κόσμο. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, αλλά ελπίζω ότι θα είναι μία πολύ όμορφη γιορτή για όλους. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, τη φωνή του για να κερδίσουμε. Η ομάδα κουβαλάει ακόμη κάποια γεγονότα από το παρελθόν και αυτά πρέπει να μείνουν εκεί. Μπορεί να προκληθούμε, αλλά εμάς πρέπει να μας νοιάζει να πάρουμε τα δύο Κύπελλα".

Θοδωρής Πετρίδης (αρχηγός ανδρικής ομάδας ΠΑΟΚ): "Για το αγωνιστικό αυτό που θέλω να πω είναι ότι προετοιμαζόμαστε εδώ και έναν μήνα για αυτό το παιχνίδι. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, την έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, θα γίνει ένας ωραίος τελικός και θέλουμε να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Θα δώσουμε το 101% για να αφήσουμε τον κόσμο ικανοποιημένο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΣ, δεν έχουμε λόγια να μιλήσουμε για τη φετινή του στήριξη. Μας κάνει να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μας. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, αλλά θέλουμε και μία κόσμια, αθλητική στήριξη".

Αλέξης Αλβανός (παίκτης ΠΑΟΚ): "Ευχόμαστε όλοι να μας φέρει δύο τίτλους αυτό το τριήμερο. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο κόσμημα και περιμένουμε πολύ κόσμο. Θα είναι μία διαφήμιση για το άθλημα, αλλά αυτό προυποθέτει ότι δε θα υπάρχουν επεισόδια, πρέπει οτιδήποτε άλλο να μείνει έξω από το γήπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK