Σοκ στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ με Αλβανό

Σημαντική απώλεια για τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλέξης Αλβανός υπέστη ρήξη μηνίσκου κι έσω πλαγίου και θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα.

Σοκ στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ με Αλβανό

Σοκ στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, καθώς θα χάσει την πολύτιμη βοήθεια του Αλέξη Αλβανού για τον επόμενο 1,5 μήνα λόγω τραυματισμού. Ο διεθνής περιφερειακός και αστέρι του "Δικεφάλου" υπέστη ρήξη μηνίσκου και έσω πλαγίου και θα χειρουργηθεί την επόμενη Δευτέρα (28/09) από τον γιατρό του συλλόγου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

"Ατυχία για τον Αλέξη Αλβανό και την ομάδα Handball του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής περιφερειακός θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα, καθώς υπέστη ρήξη μηνίσκου και έσω πλαγίου. Τον Αλέξη Αλβανό εξέτασε ο έγκριτος ορθοπεδικός Κώστας Μαναβής, ο οποίος και θα τον χειρουργήσει την προσεχή Δευτέρα. Το ευχάριστο στην περίπτωση του τραυματισμού του Αλέξη, είναι ότι δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού και έτσι θα είναι πολύ πιο σύντομα κοντά μας. Αλέξη περαστικά…".

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ