Το ξέσπασμα του Αϊβάζη σε αγώνα χάντμπολ

Την οργή του γνωστού ηθοποιού, Γιάννη Αϊβάζη, προκάλεσε η αντίδραση της γραμματείας σε μια ερώτηση του κατά τη διάρκεια του αγώνα χάντμπολ ΕΣΝ Βριλήσσια-Φθία Λαμίας για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Το ξέσπασμα του Αϊβάζη σε αγώνα χάντμπολ

Την εφετινή χρονιά ο Γιάννης Αϊβάζης αγωνίζεται με τα χρώματα της Λαμίας και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την επαρχιακή ομάδα. Ωστόσο, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/12) στο Κλειστό Γυμναστήριο των Βριλησσίων ο έμπειρος χαντμπολίστας έχασε αρκετές φορές την ψυχραιμία του. Αιτία οι αποφάσεις των διαιτητών που θεωρούσε ότι αδικούν την ομάδα του. Εκτός αυτού ο ηλεκτρονικός πίνακας που καταγράφει το σκορ του αγώνα δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα τόσο ο Γιάννης Αϊβάζης όσο και οι συμπαίκτες του να ρωτούν συνεχώς τα μέλη της γραμματείας για το σκορ.

Σε μια φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιάννης Αϊβάζης κατευθύνθηκε ξανά στη γραμματεία για να ρωτήσει το σκορ του αγώνα. Ο χρονομέτρης του απάντησε αλλά με τρόπο ειρωνικό, όπως ισχυρίζεται ο γνωστός ηθοποιός. Το γεγονός αυτό έκανε τον Γιάννη Αϊβάζη να βγει εκτός εαυτού και να αντιδράσει με τον τρόπο που βλέπετε στο VIDEO:

Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Από εκεί και πέρα τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Η ομάδα του Γιάννη Αϊβάζη ηττήθηκε με σκορ 27-17 από τα Βριλήσσια.

Πηγή: vrilissianews.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK