Μπράιαν Τούμεϊ: ο τζόκεϊ που "αναστήθηκε" και επέστρεψε στη δράση!

Ανατριχίλα και συγκίνηση προξενεί η ιστορία του Μπράιαν Τούμεϊ, ενός τζόκεϊ που "πέθανε" για έξι δευτερόλεπτα, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και, μάλιστα, επανήλθε στη δράση! Διαβάστε λεπτομέρειες της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης.

Μπράιαν Τούμεϊ: ο τζόκεϊ που "αναστήθηκε" και επέστρεψε στη δράση!

Ο "γολγοθάς" του Μπράιαν Τούμεϊ άρχισε στις 4 Ιουλίου 2013, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι έπειτα από πτώση που υπέστη σε κούρσα στο Περθ της Αυστραλίας.

Οι γιατροί τον "έριξαν" σε καταστολή, προκειμένου να υποχωρήσει η πίεση στον εγκέφαλό του και στη συνέχεια ο 26χρονος τζόκεϊ υποβλήθηκε σε μία πολύ λεπτή επέμβαση.

Οι αρχικές πιθανότητες για να κρατηθεί στη ζωή δεν ξεπερνούσαν το 3%, ενώ όπως γράφτηκε, ο Μπράιαν Τούμεϊ "εγκατέλειψε" τα εγκόσμια για έξι δευτερόλεπτα, προτού επανέλθει.

Δεκαοκτώ ημέρες μετά από το ατύχημα, ο άτυχος τζόκεϊ βγήκε από την καταστολή και ήταν εις θέση να κουνήσει τα άκρα του, ενώ τον Αύγουστο του 2013 η κατάστασή του βελτιώθηκε αρκετά, με συνέπεια να βγει από την εντατική.

Συνολικά, ο Μπράιαν Τούμεϊ διανυκτέρευσε για 157 νύχτες στο νοσοκομείο και τον Νοέμβριο του 2013 πήρε εξιτήριο για να επιστρέψει πανευτυχής στο σπίτι του.

Έπειτα από μία τέτοια περιπέτεια, πόσοι άνθρωποι θα επέλεγαν να επιστρέψουν στο άθλημα που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή; Ο 26χρονος ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία και το χαίρεται: "Το βασικό γεγονός που με κράτησε στη ζωή ήταν η επιθυμία μου να ξαναγίνω τζόκεϊ!"

"Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα με αποκαλέσουν τρελό, αλλά αυτό ήταν το όνειρό μου από μικρό παιδί. Είναι επάγγελμα και τρόπος ζωής. Ήμουν αποφασισμένος ότι δεν θα σταματήσω παρά μόνο αν αυτό ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου", προσέθεσε ο ψυχωμένος τζόκεϊ.

Ο Μπράιαν Τούμεϊ εξετάστηκε από δύο νευροχειρουργούς, οι οποίοι του άναψαν το πράσινο φως για να αγωνιστεί εκ νέου και στις 8 Ιουνίου πάρθηκε η οριστική απόφαση περί επιστροφής του στη δράση!

"Έχω κερδίσει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο αγώνα της ζωής μου. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί μπόνους. Χρειάζομαι χρόνο για να εργαστώ στον τομέα της φυσικής κατάστασης, προτού κάνω την πρώτη μου κούρσα. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μου και θα τα δώσω όλα για να τον πετύχω", ήταν το μήνυμα του Τούμεϊ, ενός λάτρη της ζωής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK