Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική στο Μπακού

Ο πρώτος στόχος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού έσβησε γρήγορα για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς η εθνική ανδρών γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Γαλλία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική στο Μπακού

Στον 1ο γύρο του τουρνουά του ομαδικού η εθνική ανδρών κάμφθηκε με 3-1 από τη Γαλλία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Παρά το θετικό ξεκίνημα υστέρησε έναντι του 4ου φαβορί του αγωνίσματος κι έμεινε στον γύρο των "16".

Το διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής και το γεγονός ότι η ομάδα δεν διαθέτει ισχυρό διπλό ήταν τα στοιχεία που προκαλούσαν ανησυχία στον Κώστα Βατσακλή και τους αθλητές του και τελικά αυτά, που μέτρησαν σημαντικά για την έκβαση του ματς.

Ο Γκιώνης έδωσε το προβάδισμα, ο Παπαγεωργίου πλησίασε την έκπληξη στον επίλογο του αγώνα κυνηγώντας την ισοφάριση, ενδιάμεσα όμως, οι Γάλλοι ήταν καλύτεροι και μετά από τέσσερις ήττες κατάφεραν να σπάσουν τη σε βάρος τους παράδοση.

Μία διάκριση στο αγώνισμα του απλού ανδρών γίνεται τώρα η επόμενη επιδίωξη της ελληνικής πλευράς στο Αζερμπαϊτζάν.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ