Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική στο Μπακού

Ο πρώτος στόχος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού έσβησε γρήγορα για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς η εθνική ανδρών γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Γαλλία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική στο Μπακού

Στον 1ο γύρο του τουρνουά του ομαδικού η εθνική ανδρών κάμφθηκε με 3-1 από τη Γαλλία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Παρά το θετικό ξεκίνημα υστέρησε έναντι του 4ου φαβορί του αγωνίσματος κι έμεινε στον γύρο των "16".

Το διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής και το γεγονός ότι η ομάδα δεν διαθέτει ισχυρό διπλό ήταν τα στοιχεία που προκαλούσαν ανησυχία στον Κώστα Βατσακλή και τους αθλητές του και τελικά αυτά, που μέτρησαν σημαντικά για την έκβαση του ματς.

Ο Γκιώνης έδωσε το προβάδισμα, ο Παπαγεωργίου πλησίασε την έκπληξη στον επίλογο του αγώνα κυνηγώντας την ισοφάριση, ενδιάμεσα όμως, οι Γάλλοι ήταν καλύτεροι και μετά από τέσσερις ήττες κατάφεραν να σπάσουν τη σε βάρος τους παράδοση.

Μία διάκριση στο αγώνισμα του απλού ανδρών γίνεται τώρα η επόμενη επιδίωξη της ελληνικής πλευράς στο Αζερμπαϊτζάν.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ